Leneren napsal:
Ano slovosled tam byl divný ,ale já to opravil než jsi na to upozornil.
Čárka se klade bezprostředně za předcházející slovo (bez mezery), mezi čárku a následující slovo se klade (jedna) mezera.
Dalo by se to spíše ale považovat za typografickou chybu. I když typografie a gramatika jsou úzce spojené a mají mnoho společného. Jedna čárka ti tam navíc chybí.
Lene, já, svatý Naga Sudí, ti oznamuji, že ti zatím počítám dvě chyby a máš už pro dnešek svůj minimální počet příspěvků splněný.
Upravil/a nagasadowcz dne 26.10.2012 00:31
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Nejdřív 75% sleva na Assassin's Creedy a teď na Left 4 Dead 2
Až si L4D2 trochu vyzkouším (ale vsadím se, že semi ti bude líbit) dám do Pěněžního a Kupujícího Střediska (čti: Rodiče ) povel k zakoupení
Lidi, jako první jsem našel Škorpa (na chatu...)!
Takže... ehm... NAŠEL SE ŠKORP!
Já ho našel! Jsem hrdinou dne !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Takže jsem hrdina, protože jsem dneska s Chell mluvil na chatu přes 7 minut
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Leneren napsal:
Ale to není v tvé kompetenci. Vždyť to není oficiální chat .
Byl to oficiální chat Steamu
Ale ten se taky počítá, protože v něm vlastně není jiný rozdíl oproti tomu našemu, než že nemá smajlíky.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.