@Whirt: Jasně, no. Sice bych tak asi neobdaroval všechny, ale pár tvůrčích dárků, to musí být super. Taky bych rád uměl něco, díky čemu můžu během relativně krátkého času vyplodit originální dárek pro každého A ten relativně krátký čas myslím ze svého pohledu člověka, jehož jedinou uměleckou činností je psaní ne zrovna kratičkých povídek
@Mike: Koukám, že jsem zase někoho něco naučil (@). Tak se mi to líbí. Velký Mentor a Svatý Sudí Naga. Dobře JÁ!!
@Aloe: Máš krásné listy...
Jsem musel
Upravil/a nagasadowcz dne 23.12.2012 17:36
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já měl už tři epické možnosti změnit si avatara, ale to NIKDY neudělám
(možná když mě podplatíte, tak jo )
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No dobře, no
Teď jen, kterou z tvých bublin si tam mám dát? Tu vánoční nebo tu narozeninovou ?
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jáj
Proč mám pocit, že jsem právě udělal největší chybu svého života a chci se střelit do hlavy ?
To doufám, Whirte... Ale víš co... Já si tam dám tu narozeninovou, páč tam jsem lepší
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.