nagasadowcz napsal:
U nás je jen takový drobný poprašek, co se stejně zítra rozteče a bude zas jen zmrzlé bahno. Tyhle každoroční holomrazy v Ostravě už mě začínají srát.
Tak to sme na tom stejně. U nás sou dokonce louže no prostě Vánoce jak maj být.
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
nagasadowcz napsal:
@Blatman: Hmm, to je už taková místní klasika, no. Na saních jsem byl naposledy někdy v páté třídě ZŠ, možná ani to už ne :/
BTW, odkud jsi, pokud můžu vědět?
@4FAN: Tak a teď vážně, co všichni děláte? Na chatu prázdno, na fóru prázdno, WTF? Já se o vás začínám bát
Z Budějovic
Asi konec světa přišel trochu pozdějc a sme poslední na fóru .
Upravil/a Blatman dne 23.12.2012 15:50
nagasadowcz napsal:
U nás je jen takový drobný poprašek, co se stejně zítra rozteče a bude zas jen zmrzlé bahno. Tyhle každoroční holomrazy v Ostravě už mě začínají srát.
Týjo, no tady sněží o 106... Domskej pahorek je totálně pod sněhem... takovejch dvacet cenťáků...
nagasadowcz napsal:
Týjo, no tady sněží o 106... Domskej pahorek je totálně pod sněhem... takovejch dvacet cenťáků...
Mike žije ! No jo to má někdo štěstí . Doufám že přez noc něco napadne.
EDIT:tady je vážně mrtvo
Upravil/a Blatman dne 23.12.2012 16:06
Zdravim all.
Teď tu pár dní nebudu jelikož se hodlám zavrtat do gauče u televize.
Tak vám všem přeju veselé vánoce, krásné svátky a samozřejmě šťastný nový rok, plný sexu, zdraví, lásky, peněz, hodně kvalitních her a prostě všechno nej.
Altazar napsal:
Zdravim all.
Tak vám všem přeju veselé vánoce, krásné svátky a samozřejmě šťastný nový rok, plný sexu, zdraví, lásky, peněz, hodně kvalitních her a prostě všechno nej.
Altazar napsal:
Zdravim all.
Tak se tu mějte
To si ani neprohlédneš můj dárek pro 4fan?
Tak to je hustý, suprovej dárek, díky moc, ohromně mně to potěšilo
Sem nejlepší trenér na světě
Může mě někdo vysvětlit, jak se sakra balí krychlovej dárek? Protože už to zkouším asi půl hodiny a akorát jsem vyplejtval půl role balícího papíru a chytám enrage...
hRDLA napsal:
Může mě někdo vysvětlit, jak se sakra balí krychlovej dárek? Protože už to zkouším asi půl hodiny a akorát jsem vyplejtval půl role balícího papíru a chytám enrage...
Tak takhle po netu ti to nevysvětlím Navíc letos dělám jen obrazy a ty já jenom sroluju a navážu mašli
Hmm, tak babička má evidentně na balení dárků jinej názor než já sic mi to zabalila, ale vypadá to jako bych to balil já . S tím rozdílem, že jí se to líbí
@hRDLA: No, tak to máš fajn Mně balí dárky od nepaměti mamka, takže mám klid. Ona to umí opravdu pěkně nehledě na tvar dárku. Já to neumím vůbec, nehledě na tvar dárku
@Whirt: Ach vy umělci, máte v tomhle výhodu! Já bych sice taky mohl napsat každému básničku, ale kdo by to četl?
@4FAN: Tak u nás teď trošku sněží, třeba přes noc napadne něco solidního. Ale jelikož má zítra pršet, tak moc nedoufám :/
@Blatman: Aha. No, já proti Budějovicím rozhodně nic nemám, ale jsou tací, kteří nesouhlasí http://youtu.be/a...VM?t=5m50s
Upravil/a nagasadowcz dne 23.12.2012 17:02
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.