Scorpion "Dobrá, velice účinným kouzlem je "Bouře" k tomuhle kouzlu potřebujete velké množství many, pokud jej nemáte a jste slabý kouzlo vás zničí." řekl Kapitán, a přistoupil k tabuli. A řekl "Musíte spojit všechny blesky z jiskření co máte, a utvořit jeden dostatečně silný."
hDRLA "Dobrá, pokud znáte cestu. Sbalíme tábor a odejdeme." řekl Legát, a začal rozdávat rozkazy.
Scorpion "Pro dnešek konec, musím si ještě zařídit kabinet." řekl kapitán a ukončil hodinu.
hRDLA
Legát a legionáři odcházejí (pro vybavení), vedle tebe zůstává jen redguardka a khajiit. "Než se Legát vrátí, tak mám jednu věc! Nevěřím vám, takže si na vás budu dávat pozor!" řekla redguardka.
Leneren "Jsem v pohodě, jen se mi udělalo špatně." a posadila se zpět na židli.
Vylezu na nějaké vyvýšené místo a obhlídnu okolí. Snažím se aby mě neviděli.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
... pokud vím ... tak jsem o něm už četl ... je to bojové kouzlo ... takže by mělo být nebezpečné pro nepřátele ;D ... ale asi je velice složité ho vůbec vyvolat ... ale stejně bych ho chtěl zkusit ....
Scorpion "No tak zajdeme za Tandilem, a třeba ti to kouzlo předvede." řekla Laurana, a uklidila si učebnici do batohu.
hRDLA
Jdete pomalu, protože vůz je docela těžký. Legát, který jde vedle tebe se tě ptá "Je to na pobřeží fakt tak zlé, jak se o tom říká v Cyrodiilu?"
Leneren "Rozkaz!" řekl posel, a vyběhl ven.
BadWolf
Lezeš na vyvýšené místo, zdá se že jsou všichni natolik zaměstnáni že nemají ani čas se rozhlížet. Našel jsi malou skuli kudy bys mohl proklouznout.
Killiaden
Míříš do hostince když tě zastaví divný argonián. Je trochu nervózní, ale nakonec se tě zeptá "Mohl bys mě pomoct?"
SuperHunter
Jdeš do hostince, je tam rušno. Protože je kolem oběda a většina legionářů a obchodní přišly právě pro jídlo.
ZAtím jít dohlédnout na výcvik vojáků a lordů.A elfce vyřídit:Kdyby něco vyhledej mě.
E:Cítím něčí přítomnost takže se připravit na možný boj.Mám nějáké elixíry?
Upravil/a Leneren dne 03.11.2012 18:28
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.