Řekl jsem si, že si odpočinu - hraju na Normální... Ale trochu mě zaráží, že je tam jediná možnost jak člověka nezabít, takže když se pokouším o to, aby jsem neměl ani jeden kill, tak to je taky dost o nervy
Můžeš je omráčit i s uspávacímí šipkami.Jo a když hraješ na normální vydržíš asi tak 5 ran mečem.Je to zatraceně lehký ,ale pokud chceš boj tak jim nedovol pustiti poplach.
Kosit je je vždycky sranda, ale jen chvilku. Čistá hra je zajímavější a je to větší výzva. Mluvím teda obecně, poněvadž Dishonored neznám, ale tipuju, že v principu je to všude stejné.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No pokud je stealth v dishonoredd větší výzva než boj tak musím být fakt lemra .Ten boj na težký je tam tak náročný ,že já načítal +- každých 10 minut .
No teda já nevím, ale mnohem příjemnější a podle mě i těžší je stealth - boj mě přijde primitivní, se spoustou možností, narozdíl od stealthu, prostě jednoduchý...
Mopidu napsal:
Assassins Creed se instaluje Ale můžu mít jen to první :/ Ale to neva
Jednička je dobrá, já jsem konečně nainstaloval ME2 (a zjistil jsem že mi nejde Import postavy )
musíš z jedničky zkopírovat savy do nějaké složky ;D teprve pak se ti tam ukáže ... že tam máš tu postavu ;D
E: myslím že ve trojce to je automatický ... ale v jedničce to musíš udělat manuálně ... nebo já to aspoň tak dělal
Upravil/a scorpioncz dne 25.10.2012 10:56
Mopidu napsal:
Assassins Creed se instaluje Ale můžu mít jen to první :/ Ale to neva
Jednička je dobrá, já jsem konečně nainstaloval ME2 (a zjistil jsem že mi nejde Import postavy )
musíš z jedničky zkopírovat savy do nějaké složky ;D teprve pak se ti tam ukáže ... že tam máš tu postavu ;D
E: myslím že ve trojce to je automatický ... ale v jedničce to musíš udělat manuálně ... nebo já to aspoň tak dělal
Díky, tak zase o trochu víc nesnáším EA
(Mám k tomu hodně důvodu )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.