Guys! I have quest for ya!
Nemáte nápad, co nakreslit bratrovi na koleje jako dárek.
(PS.: chce aby to bylo veslý, že už se na ty moje mrtvoly nemůže dívat )
Whirt napsal:
Guys! I have quest for ya!
Nemáte nápad, co nakreslit bratrovi na koleje jako dárek.
(PS.: chce aby to bylo veslý, že už se na ty moje mrtvoly nemůže dívat )
for ya
Tak podle toho, co má rád. Pokud má rád Hobita, tak Hobita, pokud Skyrim, tak já nevím, něco ze skyrimu.. těžko říct.
Whirt napsal:
No je tak trochu suchar vůči fantasy
A co sci-fi? Nebo tak nám řekni co má rád. Co nějaký baby?
No má rád MassEffect a kdyby neměl kvůli medicíně málo času, tak by se koukal i na Doctora Who (ale to není něco, co by asi chtěl nakreslit )
A baby... Těch má opravdu dost, věřte mi
@Mike: Jo jo, teď budu zas psát (resp. doopravovat zatím napsané), když mám teď čas i náladu
@Mopi: To bude tím, že tohle je Tolkien a tamto je Rowlingová. Nic proti HP, ale Tolkien je literární bůh.
@Whirt: Jakože má bab už dost a nechce o nich chvíli slyšet, nebo že jich má spousty? Každopádně, pokud chce něco veselého, můžeš mu nakreslit třeba něco takového:
EDIT: Do Santy, kde jsou všichni?
Upravil/a nagasadowcz dne 23.12.2012 15:24
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mopidu napsal:
Tak Lego LotR je fakt EPIC
Nejprv jsme se se sestrou hrozně hádaly, která bude Aragorn (), pak jsme dorazily do Roklinky a přestaly se hádat, páč Sestra si vzala Legolase a já Gimliho (chudák Aragorn ), Gimli má naprosto super Jump attack, ale musím uznat, že být Legolas je taky sranda
Pak mě sestra naštvala, tak jsem vzala Boromira a troubila jí tím rohem u hlavy a ona se nemohla hejbat.... Na oplátku mě Sam umlátil pánvičkou...
Být Frodo je někdy fakt frustrujcí, protože ten prsten furt blbne a když na nás zaútočilo Devět Králů, tak jsem naštěstí byla Pipin a sestra, která měla Froda musela neviditelná před něma zdrhat, pak naštěstí přišel Aragorn...
Takže je to fakt epic, hlavně ty jejich schopnosti jsou super a když děláte levly dobře, dostanete železo a za to si u kováře vyrábět nový Itemy, třeba kouzelný meče atd. Je to o dost lepší než Lego Harry Potter
Chjo,chtěl bych taky někoho kdo si to se mnou zahraje . Ve dvou je 100x lepší. Ale i v jednom to neni špatný baví mě to asi z LEGO her po Star Wars nejvíc. Ten otevřenej svět je skvělej, i když pak je dost otravný jít z Mordoru do Kraje když nejsou koně.
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
Tak sme dozdobili stromek a když je trochu prořídlej vypadá skvěle . Už začíná vánoční atmosféra,škoda jen že neni sníh .
Mopidu napsal:
Nejprv jsme se se sestrou hrozně hádaly, která bude Aragorn (), pak jsme dorazily do Roklinky a přestaly se hádat, páč Sestra si vzala Legolase a já Gimliho (chudák Aragorn ), Gimli má naprosto super Jump attack, ale musím uznat, že být Legolas je taky sranda
Pak mě sestra naštvala, tak jsem vzala Boromira a troubila jí tím rohem u hlavy a ona se nemohla hejbat.... Na oplátku mě Sam umlátil pánvičkou...
Být Frodo je někdy fakt frustrujcí, protože ten prsten furt blbne a když na nás zaútočilo Devět Králů, tak jsem naštěstí byla Pipin a sestra, která měla Froda musela neviditelná před něma zdrhat, pak naštěstí přišel Aragorn...
Takže je to fakt epic, hlavně ty jejich schopnosti jsou super a když děláte levly dobře, dostanete železo a za to si u kováře vyrábět nový Itemy, třeba kouzelný meče atd. Je to o dost lepší než Lego Harry Potter
Chjo,chtěl bych taky někoho kdo si to se mnou zahraje . Ve dvou je 100x lepší. Ale i v jednom to neni špatný baví mě to asi z LEGO her po Star Wars nejvíc. Ten otevřenej svět je skvělej, i když pak je dost otravný jít z Mordoru do Kraje když nejsou koně.
To jo :/ ale ten svět je fakt skvělej a sem tam se dá najít jezdící zvířátko ale btw, nevíš kdo dokáže ničit ty stříbrný kostky a kdo tahat za oranžový kliky?
Mopidu napsal:
To jo :/ ale ten svět je fakt skvělej a sem tam se dá najít jezdící zvířátko ale btw, nevíš kdo dokáže ničit ty stříbrný kostky a kdo tahat za oranžový kliky?
Jak se skončí příběh tak nemůžu najít ani kozu(mimo těch se kterýma se závodí ale ty nemůžou odject s tý závodní dráhy) Za kliky můžou tahat snad všichni skřeti a zničit stříbrný může ten skřet co odbouchne zeď v Helmově žlebu, ale za ty můžeš hrát až po skončení příěhu.
Mop: dyžtak až to dohraješ a najdeš koně tak řekni. Vážně by se mi šiknul .
Len: No asi ne, ale malá pokrývka by bohatě stačila. Uznej že bláto o Vánocích prostě neni ono .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.