... To vám řeknu, ale nejdřív mi řekněte, jaký k němu máte vztah? Je tu oblíbený?XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Scorpion
Vytahuješ učebnici, a kapitán začíná s výkladem "Jak zní základní pravidlo magie ? A řekne mi to třeba, tady kolega !" a ukáže na tebe.
Norbi "Rodina která v tomto domě žila byla nalezena mrtvá. Khajiit který to vlastnil to před dvěma lety pronajmul jedné Cyrodiilké rodince. A ta teď zemřela."
BadWolf "Nemáme ho moc rádi, ale pokud dokáže zastavit argoniány tak budiž." řekla elfka, který stála opodál.
hRDLA
Khajiit se začal bouřit, a řekl "Nedovolím vám to!" redguardka vydala rozkaz, a Legionáři přinesly louče. V dáli je slyšet legátův hlas "Přestaňte! A ty redguarde vylez ven, nic se ti nestane!"
Zašeptám: "Jdu ho zabít. A, jelikož jste stejně špióni, klidně mu to vyřiďtě, jestli chcete. Přede mnou neuteče nikdo." Podívám se na ne vražedným pohledem. A odjedu.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Scorpion "První pravidlo magie zní! Magie neomračuje, ale pouze zabíjí! Takže pokud chcete někoho omráčit prostě mu jednu vrazte. Za další mám tu pro váš test." řekne a začne rozdávat test.
Norbi "Musíme se dovnitř dostat!" řekne khajiitka a legionář řekne "Jistě že vás tam pustím protože vás dvě znám, ale dávejte pozor."
BadWolf
Odcházíš, znáš už přesnou polohu chrámu cesta bude trvat 5. příspěvků.
hRDLA "Vím, co jste udělal a chápu vás. Ale já nemám armádu na to abych mohl jít bojovat s ušákama." řekl Legát.
..... ( tohle je naschvál ? první hodina s tím kokosem a hnedka test ? ... ale to moje pravidlo bylo taky dobře ne ? ) ..... ( vytáhnu propisku .... nebo tužku s gumou ... nebo brk ( bez dvojsmyslů ... ) .. prostě něco čím se psalo na papír ... )
,,Jasně, ale když se jedná o Cyrodiil, to je najednou vojáků dost. A co podle vás máme dělat? Předci si válejí šunky na severu a vojáci Korun padají za Hammerfell pod nátlakem elfů."
Písemky jsou vybrané, a učitel se vás ptá "Máte nějaké návrhy na kouzla která se chcete učit?" SuperHunter
Profesor, vás začíná učit písničku "Rudý Ragnar".
BadWolf 3.
hRDLA Mno...ehm, to je z části důvod proč tu sem. Přijel jsem rovnu z Cyrodiilu s těmito legionáři, a neznám zdejší krajinu. A popravdě nevím ani kde je to velvyslanectví." řekl Legát.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.