Radil jsem se a Bohové souhlasí s přidáním se. Ale pod jednou podmínkou - Odin s Thorem dostanou solidní pozice, Freya dostane nejhezčího vojáka, Frey nejhezčí vojandu a Loki dostane po hubě.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Odin bude Generál, Thor Kolonel, Freya si může vybrat, vypadají všichni stejně , Frey má smůlu, jsou to samí chlapi. A Lokiho zmlátí ten, kdo vyhraje loterii
No, víš, v každým výherním losu musí být KAREL. To je pravidlo, a je už jedno jakým jazykem či kódem to je. Ale mě chyběli ještě tři znaky a tak jsem tam přidal & já.
P.S.: Karel je to nejhustší jméno Jen si to řekni - Karel.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
No, víš, v každým výherním losu musí být KAREL. To je pravidlo, a je už jedno jakým jazykem či kódem to je. Ale mě chyběli ještě tři znaky a tak jsem tam přidal & já.
P.S.: Karel je to nejhustší jméno Jen si to řekni - Karel.
Karel! muž za kamerou... Karel! Vždy ví co jak kdy mačkat má. Karel! Kopírku uvolní... Karel! Do čistírny pro prádlo chodí.........................
Taková písnička z jednoho animáče
Hele, hRDLo, my jsme se asi nakazili vlastní nemocí
Upravil/a BadWolf dne 24.06.2012 23:46
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA napsal:
Odin bude Generál, Thor Kolonel, Freya si může vybrat, vypadají všichni stejně , Frey má smůlu, jsou to samí chlapi. A Lokiho zmlátí ten, kdo vyhraje loterii
Odin s Thorem už úspěch zapíjí medovinou, Freya se zaradovala, že aspoň zvládne víc čísel, Frey se náhle omluvil, odešel do sprchy a ještě se nevrátil a Loki si narychlo shání přilbu amerického fotbalisty a pokouší se přes Rothschildy prodat svou vilu na Seychelách. Myslím, že všechno klape jak má. Díky za spolupráci, kopec je náš! A ten zbytek - padněte na kolena, nebo padněte mimo kopec
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.