Taky alergická na sluníčko? Vítej v klubu!
P.S.: Tak to jo... tvoje blbost nezná hranic
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
jo a ja ti tam pošlem antropomorfnú personifikáciu temna ktorá ti tie žierovky zhasne
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Děkuju a ne, na sluníčko alergická nejsem. Jsem jedna ze šťastných lidí co nemají alergii, jen mi furt svítí do očí a fest mě to štve... Proto mám svou úžasnoletou NY kšiltovku od strejdy z NY
Mopidu napsal:
Děkuju a ne, na sluníčko alergická nejsem. Jsem jedna ze šťastných lidí co nemají alergii, jen mi furt svítí do očí a fest mě to štve... Proto mám svou úžasnoletou NY kšiltovku od strejdy z NY
No dyť, tak to máme taky. Alergický nejsem ale to slunce mi furt leze krkem.
Ale kšiltovku NY bych na sebe nevzal.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já bych klidně nosil cokoli jiného ale kšiltovku NY fakt ne. Nesnáším New York a USA
Chell napsal:
mopidu nehovor mi že s slnečními škulkami nevidíš
Zkus si mít na každým oku víc jak 4 dioptrie Navíc se svými dioptrickými brýlemi jsem spokojená, maj krutý nožičky (to co si dáváš za uši) který vypadaj jak rybí žebra asi takhle
(-(-(-(-(-(
samozřejmě jsou víc nahuštěný na sebe
absolutně nemám potřebu měnit brýle, tyhle jsou nejlepší jaký jsem měla
Jen si jdi, ale nedojdeš Zabloudíš k perníkový chaloupce a ježibaba tě upeče
No, přesně. A kdybyste věděli jak se tam chovají k těm nemocným a zraněným kteří už nemají peníze... házejí je na ulice!
Zatímco Američané pátrají ve WikiLeaks po informacích o tom, že mají útočit na jakýsi kopec, i když o tom sami vůbec neví; zatímco Mopidu pojídá perníkovou chaloupku a smaží ježibabu a zatímco ostatní mlčí, já jsem s pomocí mě nakloněného Asgaardu zabral kopec! Cha cha! KOPEC JE MŮJ! Ale pobyt má povolen každý, kdo žije v souladu s nordickými zásadami
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.