BadWolf napsal:
Tak jsem rozjel Metro 2033 na ten lehčí hraničářský režim a paradoxně jsem na tom zatím líp něž předtím
Protože tentokrát jsem si tu Voltovnici u těch banditů vzal ale prodal jsem ji za Tihar s optikou (jeden bez optiky jsem našel už předtím) což mi krom skvělý zbraně vydělalo i kolem 100 patron, takže jsem nakoupil dost filtrů, nějakej ten lepivej granát. Revolver s tlumičem jsem tentokrát nekoupil ale předtím jsem získal revolver s prodlouženou hlavní (holt když se člověk začne dívat za každej roh a bojácně skákat přes padající plošiny pro každou blbost )...
Výbava
Zvlášť ten Tihar je hustej. Tichej a když ho člověk pořádně napumpuje (což mě baví) tak dává slušný pecky, navíc s tou optikou je to v podstatě snipa.
No, ale já jsem se vlastně chtěl zeptat jestli to tam vždycky dorazím v nesprávnou dobu nebo poslední dobou nikdo není na chatu ?
AJKO VÁŽNĚ? ty jsi si těch věcí všiml až teď? si děláš srandu ne?D:
nagasadowcz napsal:
@Rade: Já se na něminu strašně těším, vzal jsem si ji na příští semestr.
Ještě se vrátím k tomu Hitlerovi a svastice, jak podotkl Rade - pravdou je, že Hitler okultismus přímo žral. Toužil po Kopím Osudu (a také ho získal), zajímal se o rituály a nechával projektovat esoterické budovy... Zkrátka, byl do toho blázen, to je dnes známá věc... (Svastika byl jen počátek...)
Ta hra byla prostě úžasná, kéž by takové hry byli všechny a ještě k tomu byla sakra dlouhá, tak 16 hodin. Whirte, BW, Rade, to si prostě musíte koupit jestli si říkáte hráči.
Hele, pro ty co by chtěli, tak jim se můžu hodit hodit The Last of Us the Movie, má to šest hodin a jsou tam všechny cutscény + gameplay s příběhem, že to dá dohromady komplet celý příběh hry. Samozřejmě anglicky s titulky (anglickými).
Upravil/a hRDLA dne 25.07.2013 00:56
EDIT: Tady jsem našel zajímavou práci. Na to, že je to na netu a tváří se to děsně profesionálně si sice dovedu představit vypilovanější stylistiku, ale na tohle jsem pedant, takže to neřešte. Informativně to určitě stojí za přečtení https://socv2.nid...1e6886262a
Achjo, já to zapomněl dneska napsat SA... Diego, nebo někdo, pošlete mi to prosim pmkou, jsem ma mobilu pres den to zašlu SA... Nebo mu to mužeš haslat ty, Diego...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.