Scorpion
Sedíte vedle sebe, je středa. Máte mít ZEM s Aureliem Vici.
Leneren
Ano, tento chrám patřil čepelím. V tomto vězení si byl vězněn i ty.
hRDLA
Z dokumentů si se dočetl že měly za úkol zajistit výrobu zbrojí u místního kováře a zlepšit vztahy s obyvatelstvem. "Přijdu přinejmenším o hodnost, ale snad to za to stálo." řekl velitel.
SuperHunter
Učitel vám vysvětluje hraní na loutně, a přitom vám říká ať si otevřete knihu na straně 5.
Scorpion
Mladý mág řekne "Tohle je Generál Scipio! Pokud to nevíte. Já jsem kapitán Anduládus, pokud to nevíte!" oba si prohlíží třídu.
Leneren "Veřejně jsem kritizovala Čepele, a měla pár drobných zločinů. Appiův otec. Dario mě tu nechal zavřít tehdy nám bylo kolem devatenácti. Appius mě každý den navštěvoval, a...pak přemluvil Dariuse aby mě pustil. Tak, to je stručný příběh." řekla a vstala.
SuperHunter
Už umíš zahrát písně (úroveň obtížnosti 1.).
Scorpion "Ale je hezkej.." řekla Laurana, a šťouchla do tebe. Kapitán pokračoval "Tady Generál si vás přišel prohlédnout a říct vám něco." když kapitán dohovořil, generál začal promlouvat "Moje jméno je Scipio Vici, musím vám oznámit jednu smutnou zprávu, Bravil byl dobit. Ale nebojte legie dělá vše aby se Aldeřené nedostali k Imperial City."
Leneren "Sem v pohodě, nemusíš se o mě takhle starat." řekla.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.