To věřím už toho musíš mít plnej šuplík nebo pytel nebo batoh nebo kam to dáváš... Postavila jsem si obří hrad s továrnou na skřety z pána prstenů a zaůtočím na tvoji půlku dokud tam nic nemáš
Přála bych si být na kompu, hned bych udělala obrázek jako byl Zombie Kupka Van Dirt jenom s uzenáčema
Skřeti sežerou tvoje uzenáčové zombie a pak napadnou tebe
a nezapomínej že jsem butcher, takže bacha
Nezapomínej, že já tě kryl. A pokud přestanu... půjdou po tobě Watchmani. A ty nemáš ani představu jací jsou Watchmani.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Být tebou bych dnes pro jistotu nechodila spát (.\ u /.)... Musím si jít nabrousit daggerku, uno momento
...
Jsem zpět, kde jsme to skončili? A jo, u vraždy
Chyby v Matrixu si dávám k svačině. No fakt. Moje svačiny jsou tak hnusný, že jediný vysvětlení proč jsou takový je, že jsou chybami v Matrixu
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Znám něco podobnýho... Obědy na ZŠ... Alespoň že jsem odešla, teď máme jednou ročně k obědu pizzu a ještě líp dvakrát ročně tortilu
Muhahaha postavím obří pastičku na myši, totiž na BadWolfa a jako návnada je tam uzenáč
nemáš šanci (.\ u /.)
Jasně... takže šance se rovná spoustě brambor a trošce celeru. Budeš vařit polívku, nebo co?
Je tohle bitva o kopec nebo bitva o vařečku? Ano, neumím vařit a kdokoli, klidně i pes, umí vařit líp než já
Teď Mor na Vás
Nemáte zač a reklamace neberu
To ne.
Mopidu:
Tak jsem se na něco ptal: http://lmgtfy.com...%C5%AFj%3F
a zjistil jsem, že na tobě se jezdí k beduínům
V tom článku je taky napsáno
Cituji:
Chtěl bych nyní na svou obranu říci, že v té době mi byl moped tak vzdálený...
...
Co tomu chlapovi hrabe, dyť ho neznám a "mi byl"? Spíš byla... Díky za upozornění, musím mu napsat ať mé jméno píše správně a že s beduínama nemám nic společnýho
...
Pošlu na Vás armádu žárovek ať vám rožnou mozky a budete vypadat jak ET akorát že vám bude svítit hlava
To mi připomnělu jednu věc :
ET bere drogy! ET bere drogy!
Ty žárovky se ti vybijí
Nemůžou se vybít, poháním je telepaticky... ...svou blbostí ...
Už vám všem rožnuly hlavy, muhahahaha svět už nikdy nezahalí temno (a do pr... Zrovna temno mi nevadí...)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.