hRDLA a Mopidu a Scorpioncz "Nejspíš ne, jen bude mít žaludeční problémy. Garrus se v jedech nevyzná, takže bude překvapený až uvidí Vlka živého." řekla Mirabelle, prošla se po místnosti a povídá "Myslím že pokud dojde k soudu máte velkou šanci že Vlka osvobodí. Pokud k němu dojde, Garrus může plánovat cokoliv."
BW
Začal jsi zvracet, tvoje zvratky ale bariéře nic neudělali. Bariéra byla pořád pevná.
SH
Lehl sis do postele a po chvilce usnul. (Budeš spát 4 příspěvky)
,,Myslíte, že má dost věrných vojáků aby jednal na vlastní pěst? Myslím tím, že teď díky vám máme důkaz že chtěl otrávit vězně, ale aby se nepokusil udělat něco nečekaného."
,,pokud se mohu zeptat ... proč chce garrus zabít Vlka? pokud vím tak není v žádném zakázaném spolku ... i když bych se asi ani nedivil kdyby byl, ale když bude soud ... tak by tam měl být scipio ... myslím že kdyby tam byl ... a garrus se o něco pokusil, že by jsme měli lepší šance ... pokud vím tak scipio je taky generál"
"Vlk měl přístup k tajným blbostem a dezertoval" rozmáchnu se rukama "Je to idiot, ale tak co my s tím, jeden za všechny a všichni za jednoho, nemusí přece umřít."
hRDLA a Mopidu a Scorpioncz "Myslím že pro vás bude nejlepší počkat do soudu, promluvit si s Generálem Scipiem pokud jste sním ještě nemluvili, a nebo prostě počkat jak to všechno dopadne. Soud se bude konat až dorazí legionáři z lodí které bojovali v přístavu. Myslím že tam byl nějaký Tribun takže ten bude Vlka soudit, a oficiálně předávat Garrovi hodnost." řekla Mirabelle.
,,já bych si měl se scipiem také promluvit ... i když o jiných věcěch ... než je vlk ... a o stejné věci bych si po tom až tu skončíme ... potřeboval promluvit i s tebou mirabell"
hRDLA a Mopidu a Scorpioncz
Ra´Jaaza se otočí na Aldu a ten radostně zvolá "Super! Budou Croišany!". Mirabelle povídá Škorpionovi "Můžeme potom probrat, dneska mám volno.". Potom se otočí na Zaratha a Ra´Jaazu a povídá "Ještě by vám mohl pomoct arcimág ten bude mít během soudu také slovo, a když si ho získáte bude hlasovat pro Vlkovu nevinu, potom by už zbyl jen Tandil ale ten tu končí."
,,dobře ... potom ... jinak k arcimágovi ... dremwus by nám mohl pomoct , jen se bojím aby nechtěl něco na oplátku ... u něj člověk nikdy neví"
1. "arcimág je Dremwus ... snad ho přemluvíme"
Upravil/a scorpioncz dne 09.04.2013 20:17
[Ha, Aure! Jak jsem znova hrál linii Ledohradu, tak jsem si uvědomil, že na zničení té bariéry nepotřebuju Magnovu hůl Ancanovu první bariéru jsme zničili normálně destruktivníma kouzlama (taky to dává smysl, ale nechci tě tu teď zatěžovat úvahama o magii Proměn ), takže se to jde zničit !] Zkusím do toho (do tý bariéry) pálit dokud se to nepropálí, ta bariéra nemůže být tak silná.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA, Mopidu, Scorpioncz "Dremwus se najdete v nejvyšším patře bude naproti Tandilovu kabinetu. A Škorpion má pravdu. Dremwus není jako dřívější arcimág, Dremwus po vás bude určitě chtít něco na oplátku."
BadWolf
Udeřil jsi kouzlem plameny do bariéry, bariéra se po chvilce začala pomalu slábnout. Náhle se otevřeli dveře, ihned jsi přestal s kouzlem a do sklepení vešel legionář a povídá "Budeš mít dalšího spolubydlícího.. pěkně si to tu užij, Tribunova loď už dorazila." a uhnul na stranu, do sklepení vešla mladá altmerka. Ruce měla spoutané okovy, a na sobě měla černou roztrhanou róbu. Legionář zabouchl a zamkl, altmerka si sedla.
SH
Probudil jsi se, otevřel jsi oči a rozhlédl se. Do pokoje už začalo dopadat sluneční světlo, několik studentů uklízelo postel, a balilo si věci zřejmě odjíždějí na návštěvu k rodinám. Argonianka zřejmě ještě také spí.
,,jen doufám že to nebude nic těžkýho, vzácnýho, drahýho, nebo cennýho ... přece jen toho až tolik nechceme že? už vidím jak nás pošle hledat nějakej dávno zapomenutej artefakt ... třeba hůl červů ... tak nějak se jmenovala ... četl jsem že to je nekromatskej artefakt a má nějakou nekroschopnost ... ale stejně mě nikdo neposlouchá "
1. ,, já se tu ještě zdržím ... potřebuju něco probrat s Mirabell ... pak vás doženu"(počkám až odejdou ... a pak se otočím k mirabell a zeptám se jí ... jestli by teda byla po ruce ... až bude Laurana rodit ;D)
Upravil/a scorpioncz dne 12.04.2013 22:20
"Já tě poslouchám." řeknu Škorpo-tentočko (sorry, nepametám si Hrozbovský jméno ) "Tak nekroschopnost, povídáš" zamyšleně se podrbu na bradě a zasměju se
"Asi by jsme za Džemwusem měli jít, jdem"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.