Mirana se nachází na dlouhé řadě paneláků.
Trainovi a Nickovi se nedaří dostat se přes zabezpečené dveře, tak to zkusí jinde o patro níž. Tam jsou jedny otevřené dokořán.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
opatrne sa priblížim k tým dverám, a ukážem Nikovi nech si dáva pozor a kryje sa, pokúsim sa nájsť kus zrkadla alebo niečoho aby som videl za roh ...You can kill yourself, or die trying...
mám stále pripravený nôž, a pozriem sa či tam neni nejaké lanko s pascou, ak tam nič nebude, idem ďalej pomaly, a schovám sa za prvý predmet čo nájdem, potom ukážem Nikovi nech ide ďalej ... You can kill yourself, or die trying...
ako náhle sa objaví v dverách, skoro po nej hodím nôž ako sa jej zlaknem : "Nečakal som ťa tu, čo samota ťa premohla ? ;DYou can kill yourself, or die trying...
Vklidu jste prošli dlouhou chotbou nikdo tam nebyl. Chodba vedla přímo do malé kuchyně spojené s obývacím pokojem. Nejšpíš tu žil někdo chudý, nebo tu už bylo vše rozkradené.. Vidíte jen skříně s porcelánem, nefunkční tv a v kuchyni je lednička, mikrovlnka a stará kuchyňská linka.
sadnem si na stoličku a vyložím nohy, poviem ostatným že si môžme trochu oddýchnúť, zrejme tu nikto neni (chell totiž musí končiť) You can kill yourself, or die trying...
pozrem sa ešte či si náhodou v tom porceláne niečo neodkladal a potom si naspeť sadnem a budem si vychutnávať výhlad..You can kill yourself, or die trying...
Train si sedl na židli v kuchyni, která pod ním praskla. Nick za nimi zamkl dveře a sedl si tam taky. Mirana se vrací z průskumu po schodech, ale nemůže vás najít.
poviem nikovi nech odomkne a zavolá ju dnu, ale nech sú neni moc nahlas, tá stolička sama o sebe bola dosť hlasná, a ja sa pokúsim nájsť si niečo stabilnejšie DDDYou can kill yourself, or die trying...
Train zamkl za Nickem dveře a ten se šel podívat po Miraně. Když ji uviděl zavolal ji a vrátili se ke dveřím.
Train mezitím šel do koupelny a málem padnul smradem, protože ten záchod někdo používal. Vrátil se a tentokrát si sedl na pohovku v obýváku. Uslyšel 5 zaklepání a tak šel otevřít dveře.
otvoril som dvere a ihneď som ich varoval nech sa vyhýbajú kúpelni lebo tam neuveritelne smrdí a idem si sadnúť speť na pohovku, kde poviem mirane nech radšej skúsi nezaspať, nakolko posledné dva dni som mal ja a Nik najdlhšiu hliadku, a my zaspíme ... a ledva som dohovoril už som spal ...You can kill yourself, or die trying...
potom čo hunterovi niečo padlo z ruky na zem (zase) som sa zobudil , a povedal mirane nech stráži byt aby sme sa mali kam vrátiť, a spýtal sa Nicka či ide so mnou na obhliadku baráku You can kill yourself, or die trying...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.