Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Nekonečné konečno
Aurelius
Počkám a následně si vezmu (pokud teda mám na výběr) čerstvé kobylčí, nějaké pečivo, pomazánku a kousek masa. Následně se posadím k nějakému volnému místu.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
"Tak dobře. Zatím." kváknu a vypnu hovor. Zapnu zase zvuk u vizoria a poslouchám, co se vlastně děje. Mezitím se začnu oblíkat do uniformy.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
SuperHunter
"Rád vás poznávám, já sem Huntemon."
 
Whirt
Au'Zzu Rel
– Aurel
S tácem v rukou si zamířil k jednomu z prázdných stolů. Do kantýny se právě začala na večeři scházet ženská část osazenstva, tohle je totiž jedna ze dvou denních dob, kdy se obě skupiny mají šanci sejít.
Pomalu se začala plnit fronta u druhé samoobslužné linky.
„Ahoj Zzureli, můžu si přisednout?“ ozval se hlas za tvými zády. Stála za tebou unavená Zzara s poloprázdným táckem. „Uch, nemám vůbec hlad, myslím, že na mě něco leze.“
Zzara a ty jste byli na Ji’zz-or přivezeni jedním transportem, od té doby jste tu jeden pro druhého jako opora v těžkých chvílích, kterých je na plantážích nespočet.

Lumon
– Škorp
„Kolem tří hodin odpoledne.“ řekl, dívajíc se na oblohu a následně ti odpověděl i na druhou otázku. „Nemá, teda, aspoň nic neřekl…“ odmlčel se, jakoby přemýšlel. „Bylo by to opravdu špatný, když vezmu v potaz, jak málo nás stále je. Doposud sme si mysleli, že pracujeme v utajení, ale jestli je tu někdo s námi, kdo stále věří, že Citroni jsou nadřazená rasa, rovnou se můžeme navzájem odšťavnit… Doufám, že je to jen domněnka.“

Huntemon
– SuperHunter
„Klemon a Kymon.“ představili se tví kolegové.
Nastala chvilka ticha. Nyní již na Zelenou trhlinu koukala většina kantýny, jen onen Zz’rský vědec stále seděl u baru a cosi popíjel.
„Poprvé na terraformační expedici, předpokládám.“ řekl Godor, aby přerušil ticho, Tolir se protočil na místě, jakoby věděl, že jeho bratr se tuhle větu chystal říct.

Mz'lf
– Mopidu
Na’ml se podíval na obrazovku, jak zmatený dav se snaží dostat přes malou skupinku strážníků. „Oh! Na tohle určitě nebudou stačit sami. Je to naše povinnost, při jakémkoliv náznaku neklidu zasáhnout.“

Nagadi Sadi
– Naga
„Dobře, souhlasím.“ zvedl se Gunar z křesla, začal z batohu vytahovat velké svazky papírů a se Sešalem v puse začal mezi zuby cedit slova. „Omlouvám se, ale jinak to zkopírovat nešlo – digitální papír, na kterém mají záznamy uloženy, má ochranu třetího stupně, přes to se jednoduše nedá jen tak dostat.“ řekl a jeden ze svazků ti podal, byl vcelku tenký, zbytek hodil na pracovní desku. „Tohle je konečná zpráva – na co se během výzkumu přišlo, které poznatky jsou použitelné a proč byl výzkum předčasně ukončen.“ odkašlal si.
Podíval si se na stůl, svazků bylo dohromady pět, tištěných na tenkém papíře, každý z nich zpracovával určitou fázi Garvilského výzkumu Měňavek Obrovských.
Mezitím, co jsi v rychlosti prolistovával konečnou zprávu, Gunar pracně a opatrně tahal z brašny jakousi nádobu, pravděpodobně Sterilium.

Kvula
– BadWolf
Položil jsi telefon a dal jsi hlasové znamení vizoreu, aby se přepnulo opět ve zvukový režim a zamířil jsi ke skříni, do které uklidila robotická paže tvoji uniformu.
„…je to již jeden cyklus, co se zde první kolonizátoři usadili a kolonizování planety Lakva nadále úspěšně pokračuje. Předávám slovo tobě, Malku.“ uslyšel jsi ženský hlas, mezitím, co si se nasoukával do lehce nepraktické uniformy.
„Děkuji Punko,“ ozval se hluboký hlas hlasatele. „Dnes kolem jedenácté hodiny bylo na dně řeky Bvuly nalezeno znetvořené tělo mladé žáby. Tato správa se rychle šíří a způsobuje na veřejnosti spousty paniky, kvůli nezvyklé povaze zločinu. Proto vás přepojíme přímo na místo nálezu, kde se již nachází Kvapil s vedoucím detektivního oddělení – panem Bvalem. Takže, co nám můžeš říci Kvapile?“
„Děkuji Malku, celá oblast je od dvanácti hodin veřejnosti uzavřena, což blokuje hlavní vodní dopravní uzel. Každopádně detektivní oddělení nyní prohledává dno Bvuliy, aby zjistili, zda-li je toto jediná oběť, popřípadě, jestli budou schopni nalézt jakýkoliv důkaz. Není pravděpodobné, aby se tělo dostalo do městské části řeky proudem, protože, jak je známo, řeka je bažinatého rázu. Více informací má detektivní oddělení, proto je se mnou zde vedoucí Bval. Pane Bvale, co zatím víme?“
„Dobrý den, tělo patří ženě kolem třiceti let, její identita není zatím známá, takže pokud se nedokážete spojit se známou, nebo příbuznou, volejte na policii. Každopádně vypadá to, že žena je obětí ilegálních vědeckých experimentů. Celé detektivní a policejní oddělení je nyní v maximální pohotovosti…“
Hlas vedoucího detektivního oddělení byl přehlušen zvonícím telefonem.

Tahy, na které nebylo odpovězeno:
 
nagasadowcz
"Znával jsem chlapíka, který se přes to dokázal dostat bez problémů. Jeden z mála. Koneckonců, on vymyslel nelegální ochranu vyššího stupně. Naneštěstí vás neseznámím... oddělali ho," prohodím, zatímco se prohrabávám papíry a hledám něco zajímavého. Mou pozornost pak upoutá nádoba, kterou Gunar vytahuje z brašny.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin
 
scorpioncz
"No nejlepší bude nic nepodceňovat ... máš na teďka nějaký plány? celkem nemám co dělat ... čekání je vždy a všude celkem otravný ... pokud teda nemáš co dělat při tom čekání což já bohužel nemám ... nechceš s něčím pomoct?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
"Samozřejmě, že si můžeš přisednout." odpovím jí a uvolním jí místo. "Copak.. něco se děje nebo neměla by sis zajít k doktorovi?" dodám starostlivě.

Doufám, že tu mají doktory. Ale snad jo, už jsem trochu přemýšlel nad tím svým zaměřením. Tak až se pak objevíš na chatu, řeknu ti to.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Whirt
Nagadi Sadi
- Naga
Gunar se na tebe při posledních slovech podíval a svraštil čelo. Nastala chvíle ticha, kdy za okny bylo slyšet jen lehký vánek, který hnal vločky po zasněžených stráních.
„Měňavka obrovská,“ přerušil ticho, jako by poslední slova vůbec neslyšel. „v beztvaré formě, v hibernaci. Neptej se mě, kde jsem ji sehnal, nechci o tom mluvit.“
Podával ti v třesoucích se rukou, ale se vší opatrností Stázové sterilium.

Lumon
– Škorp
„Uch…“ otřásl se, až zašustělo listí. „Rád něco podniknu, musím se zbavit, aspoň na chvilku, všech starostí. Právě teď jdu z práce, nemůžu říct, že by to bylo zrovna snadné učit malé citronky na škole, jejímž hlavním úkolem je vychovat budoucí vůdce a utlačovatele…“ vzdychl si a náhle sebou trhl. Přes náměstí právě spěchal Limetka ve striktně narostlých lístcích a urputně držel kufřík.
„Nově jmenovaný místní ředitel…“ odplivl si, když zmizel z náměstí.

Au'Zzu Rel
- Aurel
„Víš jaká je tu zdravotní péče,“ řekla utrápeně a odkašlala si. „jediné co ti kdy předepíšou je Zirská vakcína a kolem té kolovaly ne zrovna pěkné zvěsti, v době, když jsme byli transportováni sem.“ napila se Makovičníku a protože tě evidentně nechtěla trápit dalšími starostmi, rychle změnila téma. „Mimochodem, slyšel si, co se tu přes den stalo?“

Tahy, na které nebylo odpovězeno:
 
Aurelius
"Ne.. to jsem neslyšel, spal jsem. Copak se stalo?" odpovím jí překvapeně. Napiji se kobličího mléka a následně kousnu do pečiva. "Když tak by se na tebe potom mohl podívat, nějaké základní vědomosti ohledně medicíny mám." navrhnu.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
nagasadowcz
Převezmu ho a začnu to zkoumat. Jaké jsou mé možnosti?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin
 
scorpioncz
"A to je nemůžeš ... jakože nenápadně směrovat spíše od té myšlenky utlačovatelů? jako jo ... musí to bejt těžký je vůbec učit, za svých mladších let jsme učitelům prováděli tolik... dobře už mlčím." čím se vlastně u citrónků platí? také se rozhlédnu copak je v okolí a zajímavé stavby.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"No ty jo... On nekvákal."
Poškrábám se pod bradou a jdu zvednout telefon "Strážník Kvula, přejete si?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství osmé Pokec 801 04.03.2024 22:02
Ako konečne riešiť svadbu a rozvod Skyrim - obecně 1 23.10.2018 18:32
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství sedmé Archív fóra 6000 09.09.2015 22:02
BUG nekonečná válka, spadlý z oblohy, osvobození skyrimu Skyrim - dotazy, návody,.. 2 22.06.2015 15:35
Nekonečné questy? Archív zodpovězených dotazů 4 26.07.2014 17:24
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5696 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4849 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12719 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6630 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist