,,Jo. Možná za to hnusný pivo co tu podáváš. To by dávalo smysl..." Nechám ho odejít, budu pít ten humus a ohlížet se po ostatních hostech.
Upravil/a Lord Rade dne 23.11.2012 22:38
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Rade:
Blížila se večerní hodina, pobudů přibývalo, hostinský si uražen šel hledět dalšího hosta. V hospodě sedí tři lidé, všichni na mol, dva trpaslíci, pravděpodobně taky namol, jeden heehee který nebyl namol, ursus co byl namol a povídal heeheeovi tentokrát o zpívajcí chobotnici, elfka co si povídala s ňákým chlapem a trpaslice která si polila vous pivem.
Len:
Šel jsi po stopách ptáka, ale po chvíli zmizely, zřejmě se pokoušel vzlétnout a chvilku plachtil. Vrátil jsi se k veverce, mezitím si ji našel malý rypáčkovec a rýpal do ní rypákem. Utekl před tebou, zdechlinu ti ovšem trochu roztrntoval po okolí.
BadWolf:
"Působivé." usmála se a otočila se ke svému oltáři. "Našla jsem tě válet se nedaleko, s dost pokousanou rukou a byl jsi mrtvý. Jestli ti to nevadí, stal ses mým malým experimentem. Vlastně jsi stále mrtvý, tak necítiš bolest, ale dávej na své tělo pozor, máš jen jedno." ukázala prstem na poličku "támhle máš něco lepšího na sebe, je to jen hábit, ale snad prozatím postačí lépe než tyhle hadry."
Jocha:
Sebral jsi nebohému opičákovi dýku a pár drobných, v soudcích okolo jsi našel nějaké suchary. Vylezl jsi z řeky a osušil se, oblékl a naposledy se otočil na utopence...
"Já jsem experiment? Huuuustý... Můžu teď zabíjet všechny okolo ale svedou to na tebe ?"
A obleču se.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
,,Pro boží rány. Ona si polila vousy pivem..." řikám si vduchu pro sebe. ,,Ale, ale... ta modrá opice nepije..." opět si říkám pro sebe. Zvednu se a dojdu za ním. ,,Zdravím. Je tu volno?" bez čekání na odpověď se posadím. ,,Chcete objednat nějaké pivo? Je vskutku.. mimořádné...
Rade:
"Ne, radši ne... Radši budu střízlivý..." odpověděl a předstíral že napjatě poslouchá mladého opilého ursuse. "Proč jste si přisedl? U tohohle stolu není zrovna zábava, pokud nemáte rád historky o zvláštních obludách."
BadWolf:
"Ještě aby... Mým experimentem jsi byl, teď už nejsi. Povedlo se, jsi živý, i když jen relativně. Teď můžeš jít, když tohle umím, můžu si kdykoli sehnat někoho dalšího. Jen jsem ještě nevyřešila problém s hnilobou, být tebou se rychle naučím nějaké užitečné regenerační zaklínadlo."
Jocha:
Šel jsi po skalách proti směru řeky odkud jel onen opičák. Když jsi dorazil na vršek, spatřil jsi obrovské doly, heeheeové kopaly kámen a hledali zlato, stříbro či jiné kamení, sem tam kopal i nějaký trpaslík, většina z nich ale dohlížela, projektovala nebo nosila klády.
Len:
Nejbližší vesnice je Mořička. Sbalil sis své saky paky, nasedl na koně
který by potřeboval vykoupat a jel jsi ne jih.
,,Ale.. u mého stolu byla nuda... Nechápu jak člověk jako vy může trávit svůj čas zde.. Pokud máte rád historky tak jsem slyšel, že tady v kanálech prý něco nevoní. Slyšel jste o tom něco i vy?"
"Áha. A co jako bude teď? Budu tancovat na Královském potrubí, nebo co?"XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Rade:
"No... Nejspíš z toho budu mít problém, ale... měli by jsme jít někam kde nás neuslyší" obrátíž se k ursusovi. Pojďme radši ven.
Len:
Trh je (překvapivě) v centru města.
BadWolf:
"Teď? Teď jsi mi k ničemu. Můžeš si dál chodit po světě jako za živa... poslyš, ty jsi něco pil, nebo už hniješ? Radši už jdi, nechci tu mít zatuchlo."
"Já prosím pěkně znásilňuji, a nepiji, já chlemtám. Vyhrál jsem tři ročníky v chlemtání po sobě.
A teď!
Epický den plný dalšího sexu a piva a vodky a vína a rumu a whiskey a opice nás čeká!
I LIKE TRAINS!"
Čekám, jestli ji srazí vlak, a pak odejdu a začnu zpívat Homina homina.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Rade:
Vyšli jste ze dveří, ale heehee tě něčím praštil po hlavě, nikdo nebyl okolo, dal ti tedy na hlavu pytel (od brambor, zřejmě, taky byl z dost drsný pytloviny která ti nedělá dobře na pleť) a byl jsi odtáhnut. 1 kolo nehraješ.
Len:
Už jsi tam. (piš obsáhlejší příspěvky, ať mám co psát i já)
BadWolf:
"Opi.ci dostat nemůžeš! Jsi nemrtvák!" zařvala po tobě ještě čarodějka, ale ignoroval jsi ji. Byl jsi v nějaké mohyle ve skalách, venku bylochladno, což je tobě ale jedno, na nebi kroužili supi, hladově se na tebe dívali. Směrem dolů vede úzká pěšinka podél které rostou traviny a křoviska.
Upravil/a Mopidu dne 24.11.2012 21:40
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.