Škorp:
Obrátíš prázdné kapsy a růže řekne:
"Nic? Heh. No tak to si jděte jebat někam na pole s bodláky."
Aurelius:
Házíš dýně, a najednou tě někdo chytne, zatáhne tě do koutu a řekne:
"Jmenuji se Ezio Auditore da Firenze a ty mi smrdíš. Asi tě zavedu k Šourkovi."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
SuperHunter:
Do cesty ti vstoupí postupně Homer Simpson, vůl, drak, slon, oživlá hora, mumie, Lara Croft (nahoře bez ), chuchvalec vlasů, tucet zombie s plážovými paraplíčky, tvoje máma a kapesník.
Všechny si přejel, ale nakonec si narazil na kluka který řekl: "I LIKE TRAINS." Objevil se vlak a našil to do tebe z boku.
Škorp:
Vrátil ses.
Aurelius:
Řekne: "Tak jo, půjdeme za Šourkem."
A omráčí tě.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Škorp:
Rabuješ, rabuješ...
Našel si projímadlo, prošlý jogurt, mrtvá semínka (ten sadista!), kluka co je třicetkrát větší než ty, a pravděpodobně nepatří do tohoto vesmíru.
A jo, našel si Minecraft disk, který se přestal vyrábět, protože žádné PC nedokázalo využívat krychlovité disky.
SuperHunter:
Auto je v pohodě (ten nový lak je super), ale ty si proletěl restaurací. Máš v sobě několik střepů a vidliček, jsi celý umaštěný od jídla a spadl si na nějakého chlapa.
Aurelius:
Probouzíš se... Jsi někde v bance. A před tebou sedí starý hobit s dýmkou.
Škorp:
Zrovna si chtěl hodit ten disk, když z něj vylezla postavička. Podívala se okolo. Vypadala jak z krychliček, a docela normálně, ale měla bílé oči. Podívala se na tebe, a vtáhla tě do disku...
Aurelius:
Jsi nahý. Bimbo Šourek říká: "Přinesl jsem ti omalovánky, chlapče."
SuperHunter:
Chceš ze sebe vytáhnout jeden střep, ale máš ho tak zaražený v hlavě... Nu co, asi se ti to povedlo, ale máš teď díru v hlavě. Je ti vidět tvůj zakrslý mozek. Vypadá to docela cool
Len:
Pozvracel ses, a pak sis uvědomil, že jsi ve špatné hře a zase odcházíš.
"Tak hele, ty prcku. Nevím co ode mně chceš, ale jestli mě ihned nepustíš, udělám si z tebe fakt šťavnatej biftek. A věř mi že moje rostliny si na něm pochutnají." řeknu, a prohlédnu si omalovánky.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.