,,Mě taky, Pane Temnot." odpověděla ti s úsměvem. Hospodu jsi našel snadno podle kamenné žáby nad dveřmi. V hostinci není nikdo jiný než hostinský, který podřimuje u jednoho ze stolů. Když vejdeš zvedne hlavu. ,,Nejsme doma....glg...přijďte jindy...glg." řekne.
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
,,Pokoj 2, kde je? Je majtel pokoje uvnitř? Mluv!"Vytvořím kolem své ruky plameny.Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny. Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723
,,Jejkote!" vyhrkne ženským hlasem a rychle pokračuje, ,,nahoru po schodech. Prosím, mám ženu a děti! Sem jen obyčejnej hostinskej! Prosím!Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
,,Dobře, ale jestli si lhal tak...." Jdu nahoru a usměju se. ,,Na tohle bych si zvyknul."Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny. Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723
Vyšel jsi po schodech. Zezdola slyšíš vzlykat hostinského. Našel jsi pokoj 2 a zjistil, že dveře jsou otevřené. Z pokoje slyšíš jen tiché oddechování. Když jsi nakoukl dovnitř pokoje, vidíš že na posteli někdo leží.
Vrazím do dveří a ujistím se, že je to ten holohlavec o kom mi říkal hobit. Jestli je tak spustim: ,,Mam vás pozdravovat od našeho společného známého hobita a nemáte ho moc štvát jinak..." Znovu vytvořím plameny.Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny. Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723
Je to on. V momentě kdy začneš mluvit vyskočí z postele s nožem v ruce. ,,Kdo ste? Vypadněte odsud! Hned!" řve na tebe a máchá nožem. Když uviděl tvůj magický oheň, znatelně zbledl a polkl.
Upravil/a Blatman dne 26.02.2013 22:57
METTALIC
Vybavení:
dlouhý, vcelku kvalitní meč
dost opotřebovaná dýka
bílá košile, hnědý kabátec a dlouhý plášť s kapucí proti dešti-všechno obnošené
pár měďáků
Kouzla:
tlaková vlna
léčení
Jedeš na svém vyhublém koni a blížíš se k malé vesničce jménem Medovice. Už z dálky slyšíš hluk z místní hospůdky. Pomalu se stmívá a tobě kručí v břiše. Při představě slaniny se až skoro poslintáš.
Zajedu do krčmy,zajdu za hostinským zeptám se ho na nocleh a na jídlo
Upravil/a METTALIC dne 20.04.2013 19:35
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Svojí klisnu si nechal uvázanou venku a vešel. Vevnitř je přijemně teplo a plno lidí. Všichni zvednou hlavy když přijdeš ale hned se zase vrátí ke kartám a pití. Hostinský je pořádně tlustý ale zaroveň je vidět, že jídlo mu rozhodně nechybí. ,,Aaa tak elf, jo," zašklebil se, ,,a ještě k tomu černej. No to nám tady chybělo."Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
Blatman napsal:
Svojí klisnu si nechal uvázanou venku a vešel. Vevnitř je přijemně teplo a plno lidí. Všichni zvednou hlavy když přijdeš ale hned se zase vrátí ke kartám a pití. Hostinský je pořádně tlustý ale zaroveň je vidět, že jídlo mu rozhodně nechybí. ,,Aaa tak elf, jo," zašklebil se, ,,a ještě k tomu černej. No to nám tady chybělo."
,,Nezajímají mě tvé předsudky. Co bys mi doporučil ze své jak vidím bohaté spíže za jídlo."A vytáhnu měšec.
Upravil/a METTALIC dne 20.04.2013 19:49
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Hostinský už chce otevřít pusu, když tu se ozve chlap sedící vedle u stolu: ,, Nech ho ty idiote! Ty předsudky jsou nesmysl, Horste!"Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
Blatman napsal:
Hostinský už chce otevřít pusu, když tu se ozve chlap sedící vedle u stolu: ,, Nech ho ty idiote! Ty předsudky jsou nesmysl, Horste!"
Díky mohu se zeptat na jméno.A vy pane hostinský my přichystejte nějáký pokoj a jídlo neboj zaplaceno dostaneš.Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Bojen, elfe. Nemysli si že sou tu ostatní stejní jako Horst. Lesní elfové mu zabili dědu." Hostinský mezití zhnuseně odešel a zavolal dozadu do kuchyně: ,, Rose, obsluž toho nafoukanýho elfáka!" Přichází k tobě rozesmátá a trošku baculatější, ale pořád hezká mladá dívka. ,,Co si dáte?" ptá se srdečně.
Blatman napsal: Bojen, elfe. Nemysli si že sou tu ostatní stejní jako Horst. Lesní elfové mu zabili dědu." Hostinský mezití zhnuseně odešel a zavolal dozadu do kuchyně: ,, Rose, obsluž toho nafoukanýho elfáka!" Přichází k tobě rozesmátá a trošku baculatější, ale pořád hezká mladá dívka. ,,Co si dáte?" ptá se srdečně.
Pokud by byla nějaká slanina k tomu třeba chléb a nějaký pivo k tomu.Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
,, Mladej kníže chystá velkolepou výpravu a na rozloučenou pořádá turnaj a slyšel sem, že za vítězství nabízí vcelku slušnou částku."
Upravil/a Blatman dne 20.04.2013 20:37
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.