Když z Pale Pass v oblivionu vyjdeš, seš ještě pěknej kus od hranic. Tady je Pale Pass zase pěknej kus od Cyrodiilskejch hranic. Možná neposunujou hranice, ale to místo
Pokud to bereš podle té mapky co je v Oblivionu (ta tak tam to není 100% přesné. Ty hranice jsou na pár místech jinde, než tam kde ti to napíše "turn back"
To mě připadá logičtější. Třeba nám chtěli udělat radost, a nebo se jim to hodilo jako skvělý místo pro část příběhu... No každopádně se na všechna místa z předchozích dílů těším... Bude skvělý, až hned po projití počátečního dungeonu (předpokládám že tam zas bude) zamířím do Labyrinthianu...
Já nevím, to by nebyla taková volnost - z předchozích dílů sem na ni zvyklý :/ Ale kdyby nebyl, tak předpokládám že to udělají fikaně a bude zavalený a pozdějc se do něj budeme muset dostat tak ho horníci, nebo někdo jiný odblokuje
Zajímavá diskuze, začínám litovat, že jsem nezačal hrát dost brzo a unikly mi předchozí díly a s nima i historie. Teď už bych bohužel asi tu grafiku nesnes .
taky mi unikla Arena s Daggerfallem, ale snažim se to napravit. Arenu hraju na noťasu ve škole a je to super, ale doma bych u toho už asi taky dlouho nevydržel. A Morrowind si i teď s chutí zahraju, ještě tam mám spoustu věcí na práci. Např. Bloodmoon jsem ani pořádně nezačal
Budou podle vás ve Skyrimu nejaké záznamy o vašich/mích výknonech z Oblivionu?Přeci by bylo krésé poslechnout si někde v krčmě od stařešiny legendu(i když ne moc podrobně) o vás/mě?Nebo si ji alespon přečíst ze svitků a knih.Možná by nebyl na to špatný quest třeba že musíte sesbírat 3 kusy prastarého svitku kde je leganda o vás?To by nebylo špatné co myslíte?
Je možné, že by nějaký slavný autor z Tamrielu napsal úžasný bestseller o hrdinovi, jenž porazil Dagoth-Ura, nebo nějakou píseň o hrdinnosti toho, co uzavřel brany Oblivionu. Podle mě by se to tam s větší určitostí mohlo objevit Nebo by dětem dospělí nadávaly: Proč nejsi jako ten co porazil Dagoth-ura?!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.