No po třetím shlédnutí těch videí na mě skyrim působí jak 5 let stará hra.. ty animace, fyzika atd. engine určitě neni uplně novej, to je jen upravenej embrio a přejmenovanej. Nic jinýho než technickou stránku z videa nemůžu hodnotit, tak neremcejte zas že nejde o grafiku
Upravil/a deXter dne 31.10.2011 17:53
hmmm :/ animace nic moc, ale i kdyby to bylo pouhé pokračování Oblu - tak stejně - mě jen přišlo trochu divný, že nic nemá hodnotu ... u všeho skoro GOLD 0, až u nějakých lektvarů něco bylo ... to bude zas drsnej život - ale možná dobře, za den bych nevěděla, co s prachama.
S módama to ani sakra nerozjedeme... Já vás nechápu, celejch 300 dní říkáte jak je ta grafika super, jak to bude úžasný jak tohle a jak tamto. Uvidíte video a všechno je to pryč ? Proboha lidi! Co se to s váma stalo ?!
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Nic se nestalo, já se pořád těšim na skyrim.. jen komentuju to co vidim.. A to co jsem viděl bych si teda nekoupil, ukázat mi to někdo a nevěděl bych že to je TES tak řeknu co to je??? to mělo vyjít před 5 lety a ty texutry to je fakt blivajz
edit:
a jak někdo někde psal že fanouškovi TES by nemělo vadit jaká ta hra bude... mě by to teda spíš jako fanouškovi vadilo že nová TES hra na kterou čekám 5 let vypadá takhle a působí na mě jako oblivion v horách nebo fallout 3 ve středověku.. stejný animace, stejný systémy (perky, zakončovací animace smrti) atd.
Fallout 3 byl oblivion v budoucnosti a teď je skyrim zas fallout 3 ve středověku betheseda vykrádá sama sebe
Upravil/a deXter dne 31.10.2011 18:12
přesně, nestalo se nic, jen doufáme že to bude kapku jiný těším, se na to jako děcko na ježíška, jestli to bude vypadat přinejhorším jako Oblivion s módama tak budu spokojenej, když to bude lepší tím líp
no mě jde I O GRAFIKU ať je sto sebehratelnější, tak když se na to nedá koukat, tak to asi hrát nebudu, na druhou stranu pokud je grafika sebelepší tak to nenahradí chybějícího ducha .. proto doufám v nejlepší možnou kombinaci .. super grafiku + super hratelnost .
Myslim si, že nikdo z nás nečekal nějaký motion capture. V Oblivionu byly ty animace mnohem horší, nějakej posun tam určitě je. Ale o něco horší grafika by zrovna mě vadit nemusela. Bylo by to lepší, ale co no.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.