martin228 napsal:
mohli otvoriť aj Cyrodill to by bolo fajn možno ďalšie DLC nejaké väčšie
Už se tady jednou hovořilo, že ve Skyrimu je brána do Cyrodilu, nejspíš už je připravená na dlc alespoŇ doufám
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
Já doufám v arénu už od začátku,bylo by to naprosto úžasný Doufám že nějaké dlc jí bude obsahovat
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
jj... jak tam vždy jásali fanoušci když jsi nepřítele zasáhl... Ten pocit mi chybí. Nebyl to pocit "JSEM DOVAKHIIN A BUDETE SE MI KLANĚT! " ale spíše "Páni, morduju a lidem se to líbí, tak jim pojďme ještě něco předvést"
no jo aj ja som raz našla tú bránu neviem síce kde viedla ale spoločníkovi sa myšlienka prekročit ju nepáčila ani v najmenšom
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
85%
+hlavní dějová linie, možnosti, atmosféra, grafika, soundtrack, podpora módů
-konzolové zpracování (řešeno módy, nezapočteno do hodnocení), nemožnost vytvářet vlastní kouzla, krátkost hl. děj. linie
Suma sumárum je to výborné RPG, na můj vkus je sice až moc player-friendly, ale rád se přes to zrovna u Skyrimu přenesu. Zatím mám odehráno nějakých 200 hodin a hra mě pořád baví. Teď mám od ní ale pauzu kvůli Gothicu.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
V Oblivionu byly lepší příběhy, ale ve Skyrimu je víc možností a boj je zábavnější a reálnější(podřezávání, kouzla zabíraj místo v ruce), co se dalšího dílu týká doufám, že bude v High Rocku, u bretonců by to mohlo vypadat víc jako středověk.
Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčkem.
Haló!!! Jste OT!!!
Btw já bojuju s firerune v jedné ruce a fast healing v druhé. Házím jim runy pod nohy a přitom se když tak healnu
a ještě Btw máte pravdu, oblivion i skyrim mají svá + i - ale musíte uznat že kdyby se zkombinovali, byla by to vraždená kombinace
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.