I tak je vám to na nic... Mezitím co se tu dohadujeme tak moji Draugří páni smrti dobyli kopec... Hospoda je má a prodává se tam Černošípkova medovinka
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Hospodu nemůžeš spálit, máme tam klec s vodníma elementama (kde myslíš že na pustým kopci bereme vodu?) a do tvých falloutských ghůlů vlezou mí heroesáčtí duchové a zabijou je zevnitř. Pak tam pošlu pár víl (kings bounty) a ty tě zanesou někam hooooooooooooooooooooooooooooooooooooodně daleko
Shromáždil jsem spoustu zapřisáhlej Black Briarů... Ti vám natrhnou frak... A o Predátory se postará můj Terminátor !!
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Konečně jsem dokončil vyvolávání boha Julianose ! (pár stran dříve) Ten napoweroval moje mágy a ti jsou teď skoro nesmrtelní a jsou nabušení magií... Kopec je můj..A hospoda taky !!!
Shwarcenegra (nebo jak se to píše) sežrali Vetřelci, jejich sliny leptaj kov a Black-Briary jsme odpráskli s BadWolfem a predátorama
Zůstal jsi sám (.\ u /.)
Mew napsal:
Konečně jsem dokončil vyvolávání boha Julianose ! (pár stran dříve) Ten napoweroval moje mágy a ti jsou teď skoro nesmrtelní a jsou nabušení magií... Kopec je můj..A hospoda taky !!!
To už není sranda když furt používáš starý nepřátele, my jsme svoje taky zahodili a vymýšlíme nový...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.