Nerevar napsal:
[quote]hRDLA napsal:
Co se to tu u všech čertů děje? To se staré dobré časy úrody a blahobytu vracejí na toto forum?
Pravděpodobně ano áá to byli časy x)) sem jedinej kdo na to rád vzpomíná?
Whirt napsal:
Já na to sakra rád vzpomínám.
To byla ta úžasná čekací éra. Nejhezčí bylo, jak jsme slovní fotbal hráli jen Já, SkyrimAdmin, Scarcz a MortuusDominus
Jéje a vůbec ty začátky, když tu bylo registrováno pár lidí a my jsme tu psali skoro jediný ... A teď je z toho opravdu mohutný a pestrý forum. Jó... jó, být u zrodu tohoto fora bylopřímo epický a sledovat jak se postupem času rozrůstá a rýsuje
Jo, to bylo epický .
Počkat.
Já vím, teď si řeknete, že jsem tu nebyl. Ale já tu byl. Špehoval jsem vás (neříkejte, že vám nikdy nebylo divný, že tu skoro denně je nějaký host?) !
Ale fakt XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nazdar lidi, hrál tu někdo Darkspore? Je to jakoby "druhý díl SPORE" který se moc neujal, je to prej něco mezi SPORE a Diablem, akorát že je to prý trochu stereotypní, no já už stahuju, mě stereotyp nevadí (jinak bych asi v Oblivionských dungeonech chcípla ), ale radši se ptám. Tady je pár obrázků co mi vyplivnul Google
Mopidu napsal:
Nazdar lidi, hrál tu někdo Darkspore? Je to jakoby "druhý díl SPORE" který se moc neujal, je to prej něco mezi SPORE a Diablem, akorát že je to prý trochu stereotypní, no já už stahuju, mě stereotyp nevadí (jinak bych asi v Oblivionských dungeonech chcípla ), ale radši se ptám. Tady je pár obrázků co mi vyplivnul Google
To v Re-Playi dost pochvalovali, kdyby mi to někdo hodil zdarma před nos, zahraju si.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, seeduje to fakt málo lidí, i torrentů je jen pár, ne jak Skyrim, kde na vás vybafnou bžiliony Zatím se to ze tří let zkrátilo na tři hodiny, ale i tak se to furt zas prodlužuje
1) Mně se nejvíc vryla do paměti ta úžasná informace ten týden, co vycházel Skyrim, to slavné datum 11.11.11 a to mrtvo, co tu bylo pak Jsem hrozně rád, že fórum takhle kvete a vracejí se ti největší veteráni.
2) Morava je super, miluju tuhle zem. Sám jsem z Ostravy a mám to tu samozřejmě rád, i když i tady mi někdy ruch velkoměsta vadí. Brno se mi líbí, Praha taky, ale je tam na můj vkus až příliš rušno, takže žít bych tam nechtěl.
3) To bude tak všechno. Jdu na chat a pak na Trine
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.