Ano... osobně Rathovi fandím, přijde mi - z dostupných materiálů - že je nevinný... ale to je věc názoru, sympatií. Bezesporu je to fajn řečník - závist...
Mike napsal:
Ano... osobně Rathovi fandím, přijde mi - z dostupných materiálů - že je nevinný... ale to je věc názoru, sympatií. Bezesporu je to fajn řečník - závist...
.. nojo, já bych ti dnes kecal, ale mám práci
Práce, práce, práce.... furt jenom práce.... a já myslel že už je za námi.
Upravil/a Diego dne 22.12.2012 20:30
Bylo by fajn to vědět, ale bohužel to tak není. Mám na starosti pouze vzhled a design jednotlivých částí, nikoli chod stránek. Ale zkoušel jsem to a té mi to nefunguje. Těřko říct, čím to je. Možná nějakých scriptem, který to m zapisovat, nebo třeba je špatnáá cesta k zápisovému souboru. Vlastně ani nevím, jak to funguje. Můžu se domnívat stejně jako vy.
Mike napsal:
čest práci!
Ve znamení práce budou u mě celé tyto prázdniny. Musím psát seminárky, což dělám.
Mike napsal:
čest práci!
Ve znamení práce budou u mě celé tyto prázdniny. Musím psát seminárky, což dělám.
@Diego: Vidíš? Říkal jsem, že to nebude tak lehké s tím hodnocením příspěvků
@Len: Já Ratha nemůžu vystát a jsem rád, že sedí. Ale rozhodně si myslím, že se jeho případ až zbytečně nafoukl a že byl do určité míry obětním beránkem. Začalo to Rathem a krom pár bezvýznamných štěků to Rathem i skončilo. A to je chyba.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Diego: Vidíš? Říkal jsem, že to nebude tak lehké s tím hodnocením příspěvků
@Len: Já Ratha nemůžu vystát a jsem rád, že sedí. Ale rozhodně si myslím, že se jeho případ až zbytečně nafoukl a že byl do určité míry obětním beránkem. Začalo to Rathem a krom pár bezvýznamných štěků to Rathem i skončilo. A to je chyba.
Tam mělo být @Mike, ne?
Já za ním stojím, čili s tebou nesouhlasím - aby byla změna.
Ale se zbytkem postu souhlas. Měli by si posvítit na podvodníky všeho druhu a ne jen na opoziční politiky.
http://www.parlam...ame-257582
ty komenty mě zvedly ze židle... docela mám dilema, zda o tom sepsat článek... a nebo o něčem jiném?
Upravil/a Mike dne 22.12.2012 21:19
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.