Tenhle NEMÁ duši, je to jen oživenej pozůstatek něčeho co bývalo drak. Tak pro mě za mě ať si tě sežerou hydry... Rozmasakrujou tě Kenshi (heroes VI) a pak tvoje ostatky sežerou obří vážky (kings bounty) který já zabiju, prodám farmářce a vydělám si prachy na větší armádu
Draugry si nech, já mám Ghůly (ty z Heroes VI) a Archanděly a trpaslíky (dodatek pro Heroes) a mýho brášku a jeho elfí spojence, beru si taky Kyrila (heroes VI) jelikož je to můj druhý bratr (můj bratr se jmenuje skoro stejně ) a tak mám i všechny démony a do své armády přibírám i mího tátu kterej furt hraje za nemrtváky a tak mám i jeho armádu.
Už jsem zaměstnala skoro celou naši domácnost Zbývá mi už jen máma, sestra a pes
Drazí pozůstalí,
dnes jsme se tu sešli, abychom uctili památku jedné nezapomenutlené bytosti. Byla jí Mopiduina ochočená hroudička hlíny ze zahrádky - Kupka van Dirt. Dnešek je smutný den, protože nás Kupka opustil, zároveň je ale dnem šťastným, protože je Kupka zpět. Oživen společnými silami nekromanta NecroPhilla a jeho kamaráda Hollyho je tu zase s námi! Prosím, chovejte se k němu stejně jako ke každému jinému obyvateli kopce. Zaslouží si to, i když už teoreticky není mezi námi!
I love Red Dwarf
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Bitva o kopec skončila. Přišla síla, které nelze odporovat. Bylo totiž narušeno časoprostorové kontinuum, které nelze spravit žádnými známými ani neznámými prostředky, a vrátili jsme se tak do minulosti. Naše existence v ní je podmíněna úspěchem nového dobyvatele. Pakliže se mu kopec nepodaří zabrat, všichni po chvilce zemřeme, jelikož se v budoucnosti nebudeme moct narodit. Bez něj ne. Tento kopec je totiž hora Říp a blíží se k nám Praotec Čech! Všichni z cesty, než si vás všimne. Nesmíme narušit pověsti o tom, že byl Říp a okolí liduprázdný! Jediná možnost je připojit se k jeho družině. Já už v ní jsem. Říkají mi teď Krok.
Mopidu napsal:
Lidičky začínám z vás magořit
Prostě vás všechny sežrali bratrovi démoni (zejména ti malí budižkničemové co vám furt kradou manu) a hotovo
Mopidu napsal:
Lidičky začínám z vás magořit
Prostě vás všechny sežrali bratrovi démoni (zejména ti malí budižkničemové co vám furt kradou manu) a hotovo
Bitch please. Hromový ptáci...
Menší dotaz, hrajeme i s Inkvizicí? Nehodlám za ni hrát, jen čistě teoreticky
No výborně, teď jsou tu kolem samí Němci, Praotec Čech, když vás uviděl, se totiž vylekal a odtáhl zpátky do Ruska Na druhou stranu, mám Němce docela rád Postavil jsem se tedy do čela Wehrmachtu a táhnu na kopec s pomocí temných sil, které vyvolalo Hitlerovo komando pro paranormální jevy, kterému velí Rasputin. Prostě jako v Hellboyovi
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.