No, jako ale zlepšilo se to, minimálně u mě. Včera, kdy jsem šestkrát odesílal jeden příspěvek, nebo třikrát smolil péemku...
Á propos lidi, možná jste si toho přes ty včerejší výpadky nevšimli, nicméně, byla zveřejněna nabídka pro členství v komisi v povídkové soutěži, více v sekci "Váš svět". To jen tak na okraj.
Mopidu napsal:
Už mě ta rozjetá grafika začíná štvát, protože na dotykovým displayi to pak nejde, protože jeden odkaz překrývá druhej a nejde na to tapnout -_-
Jo, sice jsem v aktuálně nedotykovém prostředí, nicméně i mě se prostě občas načte stránka (třeba teď) v takové té čisté bílé a jako orientace nulová, když chybí všechny popisky "citovat", "editovat", atd. ...
Lidi, vyjíždím na kolo, vrátím se až kvečeru. A nevím, jestli už jsem to sem psal nebo ne, ale s tímhle stavem fóra to hledat raději nebudu, takže při nejhorším ještě jednou: Evil Dead (2013) je výborný film pro všechny milovníky poctivých, našlapaných gore hororů!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Hm, nemám paypal, ale s tím už by se dalo něco dělat. S penězi to bude horší Budu konečně shánět brigádu, tak potom bych něco mohl věnovat, ale zdá se, že tenhle problém si žádá okamžité řešení. Každopádně je zřejmé, že vina není na straně plátce, nýbrž na straně hostingu, tak se snad ozvou, vydřiduši.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.