( úplně zmateně a ... mokře .. ) jej ... v pořádku ? co to bylo ? a jsi ty v pořádku ? co mám s rukou ? měl jsem v ní bolest ... a co univerzita ? není v plamenech ? já to viděl a bylo to dost živí ... ( rychle se podívám na ruku )
Scorpion "Zbláznil jsi se? Měl jsi máš zraněnou jen ruku, nebo se ti něco stalo s hlavou, že jsi tak šílený? Asi bych měla zavolat Mirabell!" řekla Laurana, když jsi se ohlédl poznal jsi konečně místo kde jsi, byla to ošetřovna.
Norbi
Došel jsi na pokoj, a vzal si věci.
Leneren "Složili jsme věrnost čepelím, a tuhle přísahu dodržíme...i když nejsi velmistr!" řekl a víc si tě nevšímal.
hRDLA
Ork řekne "Pff..víš, já radši jedná než kecám ale řeknu ti to tak abys to pochopil. Ten Legát je z rodu Viciovců, jsou to většinou arogantní legionáři a zastánci čepelí. Podle mích informací jeden z nich hnije v Imperialském žaláři, ale to jsem odbočil od tématu. Důvod návštěvy tohoto legáta je tajný, ale určitě nebude problém vloupat se mu do toho domu a sebrat mu dokumenty ne?"
Upravil/a Aurelius dne 31.10.2012 20:07
.... to je dobrý .... teda snad ... asi jsem se praštil do hlavy ? to je jedno ... nehoří univerzita ? to se mi zdálo .... a jak vypadá ta ruka ? ( chci vědět co s ní mám nebo jestli je už ok )
Scorpion
Ruka je v pořádku, ale měl by si ji nějakou dobu šetřit. "Univerzita nehoří, ale ty by sis měl odpočinout. Mluvíš jako bys přišel o mozek." řekla Laurana.
Norbi
Khajiitky, kývnou že jsou připravené.
Leneren "Nechceme! Sloužíme pouze Appiusovi!" odsekl jeden z nich.
hRDLA "Ty ho chceš fakt okrást?" vyhrkl velitel, který stál po celou dobu rozhovoru u vás.
SuperHunter
Došel jsi do učebny, je to menší místnost. S lavicemi a všelijakými obrazy, na kraji je učitelský stůl a tabule na které jsou napsané noty.
ups ... tak to abych se zase vrátil do normálu ... ( vyzkouším si v ruce vytvořit malý blesk ... jen abych se tak trošku podíval jak je na tom ta ruka D kdo ví třeba s ní nebudu moct kouzlit ... i když to je asi blbost co ? )
Já jen tak.Nebyl Appius převelen?Ale to nevadí.Přísahali jste čepelím.Ne Morrowindu nebo některému z velitelů.Takže vy můžete odejít do nějákého chrámu.Rád vám zajistím zásoby.
... snad je to dobré ... takže tu ruku ještě nemám využívat na 100% ? ale strašně by mě zajímalo ... proč po mě ten "učitel" hodil tu divnou sekyru ...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.