Nevím proč..kopec mě už nebaví..Zůstanu si u svého Riftenu a Falkreathu a Ivarova dvorce a Whiterunu..A budu zbrojit
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Je to ale hlína z kopce kde bylo mnoho bitev atd..takže je to opravdu velmi výživná půda..Takže Kupkou Van Dirtem pohnojím své alchymistické zahrádky
Upravil/a Mew dne 23.06.2012 21:42
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Co bych neudělal pro kopec, který nás již několik století spojuje na tomto fóru...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ne, já si ho od tebe vezmu. Jak víte, jsem (několik stovek příspěvků zpátky) nekromant a převezmu vládu nad tvým Kupkou!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ten už je pod mojí vládou, jak myslíš že jsem ho oživila? Mám necromancera jménem Phill známého jako NecroPhill (taky oživil Brynjolfa) a tak ho převzít nemůžeš
Kupka... ...teda kopec... je můj!!!
No, za to, že je Necrophil (v překladu nekrofil!), za to ho zažalovat můžu. A vyjde to, protože u soudu odpoví na otázku "Who are you?" "I am NecroPhil"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.