hRDLo, nejsi jedinej, ono je bezvadný, když to forum protě potřebuješ kvůli rozdělaný práci a nejde ti pořádně načíst ani kdo ti píše...
Jinak, asi pětkrát jsem se pokusil dostat se do sekce, jak jsi tam chtěl přetřídit ta témata. Nepovedlo se, takže mi asi není souzeno, se tam juknout. Štěstí, že to moc neblblo, když jsem těch pětadvacet témat přesouval...
Bohužel to blbne :/
Mimochodem nenávidím svatby!Jsou to zlo!
METTALIC napsal:
4fan: Dohrál jsem Afterfall Insanity a konec mě vážně dostal.
Fakt?Co jsme četl nebylo to zrovna nejlepší a tak si nejsem jistý BTW dostal tě v dobrém nebo špatném slova smyslu?
Upravil/a Leneren dne 20.07.2013 21:27
Len: Ano nebyl nejlepší s tim jak to dopadne jsem tak trochu počítal ale to ztvárnění toho mě dostalo( V dobrym slova smyslu) No musel by sis to zahrát.
EDIT: Mohlo to být delší. Protože ještě než to skončilo tak se mi zdálo že jsem v půlce.
Upravil/a METTALIC dne 20.07.2013 22:57
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
BTW 1: Nevím jestli je to počítačem, netem a nebo je tu něco jiného pokurveného, ale blbě se mi to tu načítá...
BTW 2: Po dnešku jsem si upravil podpis.
BTW 3: Už jsem se nějak navyk na to strašit tu do čtyř hodin a ráno spát do dvou.. hrůza.. no nic jdu si něco najít na PS3
Upravil/a Lord Rade dne 21.07.2013 04:39
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.