hRDLA "Máš na mysli nějakého konkrétního legáta, nebo toho podivného bretona?" řekne ork, a pořád sedí na židli v temné cele.
Leneren
Procházíš si hlídky, při procházce jsi zjistil že morálka je poměrně dobrá až na určité výjimky.
SuperHunter
Bereš věci, a odcházíš. Kam máš v plánu jít?
Scorpion
Vize pokračuje:
Opět vidíš Legáta, teď už pozorně. Je to breton, a mluví s nějakým podivným orkem...náhle se obraz změní a ty slyšíš "Konečně se setkáváme!" a pak opět modrý záblesk.
hRDLA "Jeho úkol neznám, a ani toho o něm moc nevím. Protože jsem ho neviděl, ale můj zdroj říkal že ho sem převelili z Cyrodiilu. Učil prý na nějaké univerzitě nebo co." následuje ticho a pak řekne "Popiš mi ho, jak vypadal?"
Leneren
Našel jsi malou skupinku, podle zbroje jsou to čepele. Asi se jim moc nelíbí že šéfuješ chrámu.
SuperHunter
Jdeš na univerzitu, po chodbách je rachot. Žáci se přesunují na hodiny, a učitelé do kabinetů.
Scorpion
Vize pokračuje:
Vidíš Univerzitu, a Imperial City v plamenech...pak se vše rozplyne a ty slyšíš divný smích (je to ten co jsi slyšel onehdy z věže nekromata).
Probouzíš se...
BadWolf
Přistupuje k tobě tajemná osoba, a dává ti dopis. Povinný dopis, s podivnou pečetí.
áááá ( úplně rozespale a zesláble pravím ) kde to jsem ? co se stalo ? kde je Laurana ? .... auu bolí mě ruka ... co se to děje ? ... univerzita v plamenech ? .......
Pánové co se děje?Máte problém s mým velením?Jak je libo.Udělejte ze sebe samostatný oddíl.A pokud jste zkušení v boji rád vás uvítám jako své poradce.(usmát se)(dobrotivě)(přátelsky)(a nabídnout jim ruku)
hRDLA
Popsal jsi je. A ork po chvilce řekl "Tak oni mu obnovily hodnost Legát, zajímavé. Už jsem se sním setkal, je to Viciovec (Rod z Cyrodiilu, a částečně ze Skyrimu) chceš to celé, nebo jen to proč je tu?"
Leneren "Nelíbí se nám že tu velíte!" řekl jeden z nich.
SuperHunter
Odchytneš jednoho studenta, ihned ti ukazuje kde máte hodinu. V malé učebně, sedí tam asi tři další studenti.
Scorpion
Začneš žvatlat, a Laurana tě polije vodou a řekne trochu vystrašeně "Jsi v pořádku?"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.