Ah.Myslím ,že vím o co jde.Takže pánové.VY tři budete velet armádě.Budete polní velitelé nic proti?Pokud ne.Začněte hned po úsvitu trénovat s vojáky.Rozestavte stráže a pak máte na zbytek dne volno.
tak to máš štěstí .... ale co od nás chceš ?! proč jsi to udělal ... myslím že nejsi učitel ... kdo jsi a proč tohle všechno ... ? ( sehnu se k Lauraně .. a pomůžu jí na nohy ;D a ještě se jí zeptám ... ) jsi v pořádku ?
hRDLA "No, kdykoliv je chci potrestat objeví se ta zatracená redguardka co přijela s tým Legátem!" řekne naštvaně strážce.
Leneren "Souhlas!"
SuperHunter "Hele, jednu loutnu mám..zadlužil jsem se jednomu argoniánovi a teď nutně potřebuji prachy, za 150 ti jí dám."
Scorpion
Jsi zasažen tomahawkem, pod rameno (-40HP) (nevím jak bych to přesně popsal to místo - asi si najdu nějaký obrázek na kterém vám budu kroužkovat místa zranění)
Dobrá.Jsem rád za vaši ochotu.Popřípadě mě naštivte v mém stanu za 2 hodiny kdyby byly otázky či něco jiného.A jít si promluvit s vojáky a povzbudit je.
,,Oni v tom jedou s nima? Navíc, co si ta legie myslí, že tady dělá, vždyť se tady nebojuje a akorát se nám, Korunám, vměšuje do záležitostí. No řekněte, že vás to neštve jako mě.
hRDLA "Nevím, jestli v tom jedou s nimi. Ale jen vím že jedna osoba se zajímá hodně o lidi co jsou zde. Možná by vám mohl pomoci. Pojďte za mnou." řekne, vezme klíče z věšáku.
Leneren
Odcházíš, venku jsou seřazení válečníci a očekává jí proslov.
SuperHunter
Koupil jsi si loutnu, a jdeš na náměstí. Je tam pár obchodů.
Scorpion
Snažíš se ho zasáhnout, ale náhle ti před očima všechno zmizí. Cítíš jen jak na tebe Laurana mluví, a pak jen ticho.
(Neumřel jsi ale jen ti bude chvilku trvat než se probereš.)
Pánové.Vojáci!Elfové!Dunmeři!Rozejděte se odpočiňte si a připravte se na stráž.Nic víc prosím nečekejte.A aby jste věděli ,že my s lordy jsme s vámi tak já a ostatní lordi s vámi budeme držet hlídky!Jsme jen vojáci stejně jako vy.A co víc všichni jsme z Morrowindu!Společně ukážeme všem ,že temní elfové se nedají!Že mi vyhrajeme stůj co stůj.A jedno jestli bojuje rolník, žebrák nebo lord!společně vyhrajeme!To si pamatujte.Rozchod!
hRDLA
Jdeš za ním, vstupujete do vezení. A velitel řekne "Nevím, jak to dělá. Ale ví o všem co se tu stane, možná vám pomůže." a ukáže na celu, ve které sedí potetovaný ork. A pak ještě velitel šeptne "Spolupracoval s temným bratrstvem, ale to je už hodně dávno."
Leneren
Promlouval jsi k nim, a oni ti na závěr zatleskaly a začly plnit rozkazy.
SuperHunter
Prohlédl sis seznam (měl bys ho mít v PM) a jdeš do obchodu, nabízejí ti zboží za konečnou cenu 98,- a plus učebnici za 149,-.
Scorpion
Vidíš divné vize:
Vidíš Legáta v nějaké pouštní vesnici, pak Univerzitu...magické runy a pak záblesk modrého světla.
BadWolf
Jdeš za svým šéfem...
Upravil/a Aurelius dne 30.10.2012 20:20
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.