Taky hledám křídy a házím je po kom můžu
(máme hodinu křídových čar a kouzel )XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zeptat se jich na návrhy dálších plánů.
Nechat si zavolat poslíčka
Říct mu aby vyhledal konkrétní elfku.Ta ktérá pomohla obsadit chrám.
Prohlédnout si mapu
Nechat opevnit tábor.
Vybrat si stan.
NAjest se.
Najest se.
Najest se.
Dát si sklenku pálenky.
Probírat strategii.
Potom taktiku.
Zjitit co víme o nepřátelích.
To je zatím vše
hRDLA "Nic vážného, jen...no, jsme stoupenci Předků." řekne jeden z redguardů.
Leneren
Přihlásí se jen 3 z osmy.
Scorpion
Házíš křídy.
BadWolf
Převlékáš se, a bereš si zbraně. Nikdo tě nezpozoroval, vstupuješ do třídy. Nikdo si tě nevšímá, jdeš přímo k Lauraně. A přikládáš jí nůž který ti leze z rukavice ke krku.
A co vy?To si říkáte lordi?Pánové(jsou tam vůbec nějácí?)Dokud se nenaučíte bojovat.Tak si nezasloužíte vést cojsko!Přiveďte mi 8 nejlepších bojovníků,lukostřelců a mágů!
( zahodím křídu a a udělám si kolem pěstí blesky takovej Epic Efekt a řeknu ... ) nech jí být !! jestli jí něco uděláš .. tak přísahám že tě zničím .... nebo řekněme takhle ... co chceš ?? ( všechno takovým naštvaným ... zlým tónem .... )
To si fakt myslíš, že tohle na mě zapůsobí? Já o tobě vím pár věcí...
No a hlavně, když zaútočíš, zabiješ ji, protože je přede mnou a než zase něco uděláš už budeš mrtvej.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Norbi
V dálce už vidíš jít i druhou khajiitku, když vás zpozoruje zrychlí.
hRDLA
Objednáváš si pivo, a hostinský ti vypravuje "No, měly jsme tu poměrně klidno. Dokud nedorazil ten Legát, nevím co tu chce ale myslím že bude dělat jen potíže. Víš co je ale divný, že přijel jen asi s deseti legionářema."
Leneren
Lordové se seberou, a odejdou. Zůstanou jen ti co vypadají že umí bojovat.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.