Takže každou chvíli tu očekávejte V3 mého obrázku a pak to můžete porovnat s V1, kterou jsem tu dávala, je celkem zajmavý to srovnat, jak tak na to koukám...
(Jack vypadá trochu jinak než normálně, jaksi se mi do toho zamotal obličej jednoho strejdy a už se mi to nechtělo opravovat tohle je hybrid Handsome Jacka a jednoho "strejdy" (není to můj strejda, je to tátův kámoš, ale tak jak jinak bych mu říkala, že? ) )
Upravil/a Mopidu dne 19.07.2013 14:53
Mopidu napsal:
To není nadání, to jsou roky tvrdý práce nadání má sestra, mě to jen prostě baví
Ale prd, je to nadání. Ba snad i talent! Protože bez nadání by i roky tvrdý práce byly na nic...
Čistá pravda...
Tyjo, musím si koupit nějaký výkonnější PC... a zároveň, aby dlouho vydržel na baterii a byl skladný... docela se mi zamluvá tento, ale nemám tolik peněz na PC: http://www.alza.c...358508.htm
@Mike: No, žádný znalec sice nejsem, ale toto zdá býti dobrá volba. Pokud tě trápí, že nemáš dost peněz, klidně se svěř v "poradně strýčka Ligose", jejíž adresu jsem si nově přidal i do podpisu.
Ligos napsal: @Mike: No, žádný znalec sice nejsem, ale toto zdá býti dobrá volba. Pokud tě trápí, že nemáš dost peněz, klidně se svěř v "poradně strýčka Ligose", jejíž adresu jsem si nově přidal i do podpisu.
Viď, já tomu taky moc nerozumím (teda, základy joo, ale jináč moc nee)...
Ne, tak peníze snad nějak vydělám, teď bych měl jít na brigádu, taky jsem rozjednal částečný úvazek u ČMSS.cz, od srpna, tak snad peníze budou...
Heleee, tady je taky každej poradce. Ty to propaguješ velmi... dobře, dokonce už i podpisem... I když, nějak nevím, jak moc se liší poradna od kecání přes péemku?? .... (asi tak, že tamto je ofiko poradna, že? ) ... strýčku Ligosi...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.