Já nvm, na každé rase něco je. Z elfů mám rád všechny až na Bosmery. Ne, že bych je nesnášel, jen jsou mi volní. Z lidí nemusím moc Redguardy. Orci jsou... zvláštní. V něčem super, v něčem vůbec. No a Khajjity mám celkem rád pro tu jejich vychcanost a obchodování. Argoniany ale moc nemusím, i když paradoxně ještěrky mám hrozně rád.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mopidu napsal:
Jo! Nejsem jediná kdo nemá rád Argoniany aspoň že tak
nevim proc ale Argoniani mi pripadaj jak zeleny prerostli hadi takze se mi taky nelibi ve vsech hrach uprednostnuji postavy podobajici se cloveku napr. ve skyrimu mam nejradsi Nordy,Cisarsky a nebo Redguardy :3
Á, já zde ještě nehlasoval No, já mám nejradši elfy, asi ve všech hrách. Konkrétně ve Skyrimu mám rád Wood elfy, jen mě štve, že u elfů nejde udělat nějaká pěkná elfka.. Přitom elfky mají byt sexy
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Nord a zapáčil sa mi Khajit
Za Norda som hral od Morrowindu a jednoducho sa mi páči.
A Khajit...väčšia mačička ktorá chodí po dvoch a strieľa lukom nevidená, nepočutá....kto by neodolal
Prvá hra
Nord, 61 level, Full Mág Druhá hra
Khajit, 37 level, Assassin
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Orky nesnáším! A to asi hlavně proto, že jsem hrál dřív Gothic III než TES, tam se mi prostě zhnusili :/
A moje nejoblíbenější rasa je Wood elf, jsem prsotě Archer
Nikdy jsem moc nepřemýšlel, jaká rasa by u mě byla na druhém místě, ale asi by to byl Nord.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.