Tak.. kouknul jsem se mu do seznamu a zatím jsem si od něj stáhnul jen "Convenient Horses"... Chtěl jsem mu i napsat, zda by pro mne něco nepřeložil, ale Nexus mi píše, že "nemám pravomoc mu napsat"... Nechápu.. Hm... snad se někdo najde, kdo by mi tohle přeložil.. bylo by to fajn..
Join to Thalmor (http://www.nexusm...ds/32828/?) - tento mód je nedodělaný a nefunguje tak, jak má! Nemá smysl ho překládat.
Upravil/a Adrian_S dne 20.08.2016 13:45
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Když si mód otevřete a pošlete mi texty, tak vám s překladem pomůžu. Módoval jsem si a překládal Fallout NV, jak jsem tu už několikrát zmiňoval. Skyrim jsem hrál divte se - bez módů. Takže nemám stáhnutý ani ten program. Je to však jednoduché se k textům dostat - případně se koukněte na YT.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Když si mód otevřete a pošlete mi texty, tak vám s překladem pomůžu. Módoval jsem si a překládal Fallout NV, jak jsem tu už několikrát zmiňoval. Skyrim jsem hrál divte se - bez módů. Takže nemám stáhnutý ani ten program. Je to však jednoduché se k textům dostat - případně se koukněte na YT.
Taky jsem 2 roky (6 her) hrál bez módů, až se sedmou jsem rozjel LE + módy). Pokud bys chtěl pomoct, Lorde, s překladem "mých" módů (které jsou na předchozí straně), tak se klidně můžeš do toho pustit.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Dají se tady přikládat soubory?
Zkusil jsem tak narychlo More Craftables, poslední verzi. Nahraď/přidej v modifikaci ve Strings moje soubory (staré si zazálohuj!)
siSINka napsal:
Dají se tady přikládat soubory?
Zkusil jsem tak narychlo More Craftables, poslední verzi. Nahraď/přidej v modifikaci ve Strings moje soubory (staré si zazálohuj!)
Díky, později se na to vrhnu a řeknu ti, jestli fungují nebo ne. Teď se zabývám něčím jiným, tak během týdne dám vědět, oki?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.