"Zdravím žáci, dnes budu váš supl. Vlastně nám stačí v dnešní hodině vyřešit jen 2 věci.
1. Vaše učitelka mi řekl, ať si toto přečtete.
2. Škorpe, ty pojď prosím se mnou na chodbu. Jo, a tohle si vezmi s sebou (podám mu Mop)"XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Škorpion
Je to Vlk. Pravděpodobně jsi to očekával. Vyzval tě, aby jsi vstal a vzal si mop.
hRDLA
Procházíš ulicí, a pak zatáčíš. Stojíš před budovou s vlajkami říše. Chvilku váháš ale nakonec vejdeš. Uvnitř je ticho, projdeš chodbou n náhle ti někdo přiloží ke krku meč a řekne "Proč vyrušuješ Legáta bez ohlášení?" poznal jsi že se jedná o ženský hlas.
Leneren "Lorda, vidím v dáli nějakou vlajku!" řekne jeden z mágů.
Tak se s tím úsměvem vrhni i do práce.
Hmm...
Kolik myslíš, že má univerzita chodeb?XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Škorpion a BadWolf
Jste na chodbě (viz. váš rozhovor)
hRDLA "Já jsem také redguarda a.." náhle promluví další hlas, a přistupuje k tobě legát. Je to starší muž (odhadem asi tak 40 let) a na tváři má jizvu. Podle výšky jsi usoudil že se jedná o bretona.
Leneren
Vyčkáváte, a mág opět křičí "Jsou to naši, mají akavirské zbroje!"
SH
Nordka tě přijala na univerzitu, a dala ti papír který máš odnést do svému učiteli.
Norbi "To je špatné, ale musíme počkat na ní. Měla by tu každou chvíli být." řekne khajiitka.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.