Whirt napsal:
BadWolf: Včera jsem tu zase trpěl samomluvou já... Psal jsem neustále o DW pro Nagu... Hold si na to během školního roku budeme muset zvyknout... (Mimochodem se ulívám právě teď z výtvarky )
EDIT: Mimochodem už si se začal koukat na sedmou sérii, nebo ještě ne?
Ještě ne, já ani nedokoukal druhou polovinu šesté...
Oj! Tak to abych si dával pozor na SPOILERY, protože já žil v domnění, že jsi ji viděl celou
Tak jsem znovu začal hrát FNV.. znovu za svou jedinou postavu, ale dávám si odznova Dead Money abych napravil pár chyb a pak se asi vrhnu na Hones Hearth, kde chci taky něco změnit.. A jinak se asi znovu vrátím k modování, tak možná udělám nějaký ten jednodušší "quest"..
Jinak jsem zjistil že mám nahráto teprv jen 160 hodin a to jsem tam už prolez 98% koutů světa i s DLC, navíc jsem hrál ještě několik modů to mi přijde dost málo
Upravil/a Lord Rade dne 19.10.2012 19:42
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
tak jsem mimo prágl, kácím stromy a byl jsem na pivě, tenhle net je úplně nepoužitelnej...tak v pondělí, drugi...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Asi si pustím YT, našprtám si nějaký návody, a zkusím udělat mód ke Skyrimu (Hotovo za=Nikdy )
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Má vůbec cenu se tady o něco snažit? Když se tu většina lidí ani nedokáže domluvit na termínu hraní textovejch her, který jsme tady tak dlouho vymešleli a pak ani nenapíšou?
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.