METT: Inu, rád vytvářel nové a nové témata, které byli třeba duplicitní nebo naprosto debilní. Bavilo ho to neustále, i po upozornění, že mu hrozí BAN. Pak si chlapec vyskakoval a zase tvořil, až dotvořil. Jelikož mi došla trpělivost...
Diego: Dík za vysvětlení
Taky jsi tak línej něco napsat mě už teď ty prsty lítaj po tý klávesnici jen tak tak
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
No, já teď jdu trochu procvičit testy do autoškoly, potom juknu na Stavební spoření - teorii a pak juknu na forum, něco opět "pouklízet"... mezitím se tu budu tak jakože objevovat a číst...
Naga: Ani nechtěj za prvé ty názvy a za druhé ty obaly či videa Cannibal Corpse obaly jsou proti nim nic doufám že alespon Cannibali znáš ale hudba je dobrá teda pro mě pro tebe by to už byl Grndovej rámus
Ale hrajou asi takovejhle styl
AG
Upravil/a METTALIC dne 19.07.2013 00:06
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Tak stahuju si jednu ze zombie legend- Úsvit mrtvých rok 1978. Viděl jsem už dávno novou předělávku a byl to nejlepší zombie film, kterej si pamatuju, tak ten originál snad bude ještě lepší. Potom zhodnotím.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Tak stahuju si jednu ze zombie legend- Úsvit mrtvých rok 1978. Viděl jsem už dávno novou předělávku a byl to nejlepší zombie film, kterej si pamatuju, tak ten originál snad bude ještě lepší. Potom zhodnotím.
Na tohle je natočená bezvadná parodie "Soumrak mrtvých", pokud máš rád zombie filmy i komedie, pak určitě jukni. Info: http://www.csfd.c...k-mrtvych/
@Mett: Jo, těch jsem na MoR pár zažil. Je to hezké.
EDIT: Hele, nic od těch Ji-Gai nemůžu najít, jen, že je to japonsky "sebevražda". Jelikož je mi to velice sympatické, poprosím tě o odkaz.
Upravil/a nagasadowcz dne 19.07.2013 00:39
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Lord Rade napsal:
Na tohle je natočená bezvadná parodie "Soumrak mrtvých", pokud máš rád zombie filmy i komedie, pak určitě jukni. Info: http://www.csfd.c...k-mrtvych/
Jo jo, tohle jsem taky viděl. Právě, že znám všechny novější a úspěšnější zombie filmy. (snad kromě toho Word War Z to jsem neviděl, ale možná si ještě dřív koupím tu knihu podle který to bylo) Ty kraviny s nízkým hodnocením mě nelákají, tak začnu shlížet ty starší u kterejch to vzniklo.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
NORMÁLNĚ SE MUSIM POCHVÁLIT ! Nevim, jestli to tu sleduje nějakej Whirt, nebo třeba nějakej hRDLA, ale začal sem koukat na Doctora Who a stahuju(bohužel, přeci jen, nevim jestli mě to bude bavit ) Mass Effect trilogii
Tak to cg, snad tě to bude bavit, jestli ne tak se ani neozívej. A když už tak si stáhni i všechny příběhový DLC:
ME1: Bring Down the Sky, Pinnacle Station
ME2: Arrival, Lair of the Shadow Broker, Kasumi: Stolen Memories, Zaeed: price of the revenge a Overlord
ME3: From Ashes, Omega, Leviathan, Citadel a hlavně nezapomeň na Extended Cut.
hRDLA napsal:
Tak to cg, snad tě to bude bavit, jestli ne tak se ani neozívej. A když už tak si stáhni i všechny příběhový DLC:
ME1: Bring Down the Sky, Pinnacle Station
ME2: Arrival, Lair of the Shadow Broker, Kasumi: Stolen Memories, Zaeed: price of the revenge a Overlord
ME3: From Ashes, Omega, Leviathan, Citadel a hlavně nezapomeň na Extended Cut.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.