Když jsme u těch fotek tak jsme s otcem a Sašou šli do řeky že si zaplavem (asi tak 1 km), jó jenže kromě toho že voda byla tak ledová až to pálilo tak mámě nějaký zmutovaný kopřivy, kterýma to okolo bylo zarostlý
A tak moje koleno vypadá zhruba takhle - koukejte jakoby zespoda od monitoru, je to nějak moc zesvětlený.
Mike: To je naprosto EPIC mě nejvíc dostala ta dvojšlapka (tím myslím pedáli u basovýho bubnu většinou se používají 2 basové bubny avšak každý má jen jeden pedál a u etrémějších stylů se používá dvojšlapka jeden basovej buben se dvěma pedáli jde s tím vytvářet něco takového ale to asi víš)
Co dokáže dvoj"šlapka"
Jinak origoš hodně dobrej
EDIT: Sorry ale já o tom něco říct musel
EDIT PO EDITU: Tak se to stahlo konečně
Upravil/a METTALIC dne 18.07.2013 21:59
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
METTALIC napsal: Má někdo zkušenosti se hrou INQUISITOR?
Diego napsal:
METT: Inquisitor je skvělá hra, pokud máš rád RPG z izometrického pohledu (ne nepodobné Diablu).
No musím s Diegem souhlasit, výborná grafika, propracovaný příběh, všechno nádherné, ale ten bojový systém mohl být lepší.Mimochodem nevím proč, ale někdo nadává na grafiku, která je podle mě úžasná
Ale ten příběh je vyloženě výborný
Upravil/a Leneren dne 18.07.2013 22:27
Tak procházím dotazy a návody, mažu a přesouvám do archívu a najednou tam vidím nějaké povědomé, problémové jméno. Smazal jsem diskuzi a poslal PM s tradičním vysvětlením + upozornění navíc. A hádejte komu? Zabanovanému danieli0012
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
METTALIC napsal: Má někdo zkušenosti se hrou INQUISITOR?
Diego napsal:
METT: Inquisitor je skvělá hra, pokud máš rád RPG z izometrického pohledu (ne nepodobné Diablu).
No musím s Diegem souhlasit, výborná grafika, propracovaný příběh, všechno nádherné, ale ten bojový systém mohl být lepší.Mimochodem nevím proč, ale někdo nadává na grafiku, která je podle mě úžasná
Ale ten příběh je vyloženě výborný
Gragika sice vypadá, jako ze staré školy, ale v tom je její krása. Dost se to v mnoha ohledech podobá Diablu jedničce (u 1 jsem strávil mnoho hodin, bohužel dvojka mě nebavila).
Naga: Co bylo za problémy s tim Danielem ?
EDIT: Ty si něják aktivní
Diego: Já miluju grafiku ze staré školy ani nwm proč
Upravil/a METTALIC dne 18.07.2013 22:53
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.