@Ligos: Čoveče, to jsem netušil. To se ti taky někdy ozvu. tedy pokud radíš i v otázkách ze sexuální oblasti.
@4FAN: Lidi, byl jsem s mamkou v Tescu a byli jsme ve Stoklase - bižu atd. A já neodolal, dal si na sebe klobouček, kabelečku a mamka mi ještě omotala krk fialovým šátkem. Nechal jsem se vyfotit, a když paní prodavačka zalitovala, že si mě nevyfotila taky, tak jsem jí to poslal bluetoothem. Slíbila, že to hodí jako propagační fotku na firemní facebook
Nago: Koukám že jsme si hodně podobný
4Fan: Tak jsem přijel a jdu stahovat ten obří MOD co se tu zatim událo? Má někdo zkušenosti se hrou INQUISITOR?
No koupil jsem si Score a on tam byl článek o Saint Row 4 podle toho co jsem četl pěkně ujetý už se těšim
Upravil/a METTALIC dne 18.07.2013 19:08
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
METTALIC napsal:
Nago: Koukám že jsme si hodně podobný
4Fan: Tak jsem přijel a jdu stahovat ten obří MOD co se tu zatim událo? Má někdo zkušenosti se hrou INQUISITOR?
No koupil jsem si Score a on tam byl článek o Saint Row 4 podle toho co jsem četl pěkně ujetý už se těšim
hRDLA: Hlavní postava se stane prezidentem. Bude mít nadlidské schopnosti. Na zemi zautočí UFO. Pujde skákat po Mrakodrapech házet s dodávkama. Ufoni se občas budou maskovat za Poldy. Nad Steelportem budou obří Ufonské lodě, budou vylézat na ulici z takových obřích koulí
Bude tam i jakási zbraň díky které se lidem nafoukne hlava a pak praskne a pak nějáká Dubstep Gun ta je bude nutit tancovat do rytmu DUpstepu. No prostě absolutně nelogická hra jako každý Saint Row Hned jak vyjde kupuju.
hRDLA: Já ne právě no ale aby to už bylo už to chci hrát.
Naga: Určitě podpořím jsi lepší jak nějákej ten Zelenka (nedávno jsem zabruslil na jeho Channel a divil se jak někdo může být takový Debil )
nagasadowcz napsal:
Podpora Gay Parade v Ostravě aneb Kdo nebuzeruje s námi, buzeruje proti nám
Naga ve Stoklase
tak to je epické
Vzhledem k tomu, že z ME jsem nakreslila Tali, tak jsem se rozhodla že BL si taky něco zaslouží
Není to Spoiler, jen jedna blbůstka co jednou prohodil Mordecai, tak jsem nakreslila jak to asi bylo ale jestli si nechcete vyspoilovat co Mordy udělal tak neklikat za předpokladu že to nebudete nikdy hrát, tak kliknout můžete, za předpokladu že jste nehráli BL2 nebo 1 tak to asi nepochopíte vím že na Tali to nemá, ale celkem se to povedlo
Mike napsal:
Mop: Obdivuji tvou schopnost psaní - je natolik složité, že nikdy nestačí ani druhé přečtení... Jinak, obrázek je pěknýý, malovala jsi ty?
Mike napsal:
Mop: Obdivuji tvou schopnost psaní - je natolik složité, že nikdy nestačí ani druhé přečtení... Jinak, obrázek je pěknýý, malovala jsi ty?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.