Sakra, BF 2142 bude až příští týden, to je vopruz. Jak pak mám hRDLu předčit v killech?
Už vím, budu to počítat... Budu to počítat Kills/Deaths. To by mohlo vyjít
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zatím je to alpha. Ale hrál jsem s Adockem a Zeratulem asi 2 hodiny, co jsme se jenom hledali a furt sme umírali. Pak jsme se ze Zeratulem sešli v jedný pevnosti a čekali tam na další Čechy až tam přijdou, co jsme je svolali. Nakonec tam dorazili jen nějaký 2 amíci, co říkali že jsou friendly. Ale pak si mě začal jeden obcházet a s kladivem na mě běžel, tak ho Zeratul (kterej mě kryl z jedný věže sniperkou) zabil a ten druhej buď utekl nebo se log offnul - taky jsme mu dal šanci, já je zabít nechtěl, oni zaútočili první. Takže mám energeťák, dalekohled, kladivo, vodu a jídlo. Pak jsme to vypli.
TAk to vypadá na zábavnou a namáhavou Co-op hru ,že?Ale Adosk vás nenašel či co?ALe pořád nevím jestli má cenu kupovat. zvlášt když zombie hry moc nemusím
Lidi... Víte co jsem si uvědomil...
Křesťanství má vlastně ve znaku mučící nástroj, tak si představte, že by Ježíše neukřižovali, ale třeba ho pověsili... To by potom křesťané nosili kolem krku oprátku?
Nechci tím nikoho urazit, jen mě to tak napadlo...
Whirt napsal:
Křesťanství má vlastně ve znaku mučící nástroj, tak si představte, že by Ježíše neukřižovali, ale třeba ho pověsili... To by potom křesťané nosili kolem krku oprátku?
Whirt napsal:
Whirte, zajímavá myšlenka, která se objevuje v mnoha literárních dílech. (např. v jednom románu od Mika Waltariho se doslova říká: "Co dobrého může vzniknout z náboženství, jehož symbolem je mučící nástroj?" Bohužel nevím název, jen mi ta myšlenka zůstala v paměti až dosud...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.