Damnit, chtěla bych hrát BL2, ale nechce se mi, páč je to děsně těžký asi se blížím ke konci a ňákej idiotskej vývojář tam naprogramoval neviditelný ještěrky, lávový roboty a gigantickýho Tresher Mawa (dobře, není úplně jako ten z ME, ale taky je to pain in ass JE TOTIŽ VĚTŠÍ A HORŠÍ )
Už jsem přišla díky umírání o 40% svých úspor co si šetřím za celou hru, gratuluju, Jacku, vyděláváš ze mě na New-U stanicích
Upravil/a Mopidu dne 18.07.2013 15:30
!@#%§, moje starší ségra mě sere. Chová se jak úplná kráva, takže jsem na ni sepsal stížnost a v nejbližší době ji ukážu rodičům.
BTW, abyste pochopili pár těch věcí v té stížnosti: Moje sestra má srdeční boreliózu a z toho důvodu nezvládá fyzickou námahu. Z nějakého důvodu spí ve dne místo v noci (a stěžuje si pak ve dne na to že kvůli mě nemůže usnout, no co pak je hřích být aktivní ve dne a v noci spát?) a hudba o které se mluví je AC/DC a fakt jsem to nakonec ztišil tak že jsem ani nerozuměl textu, teď to mám teda vypnutý.
Stížnosti na sestru
Ták, mno, potřeboval jsem se někde svěřit
Mopi: Větší a horší Tresher Maw ? Tak to je síla. A k tomu lávoví roboti a NEVIDITELNÝ ještěrky, no tak toho je teda fakt moc !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jo, ti nepřátelé jsou dost hrozný a to jsem vynechala bývalý testovací subjekty (zmutovaný až na kost), brouky s exoskeletonem z ňákých divných těžko zničitelných krystalů co flušou výbušniny a lítací hbitý robůtky co těm ostatním doplňujou štíty
gzuiawdgfzukaetzawe
To mi brouk vlez do klávesnice, zkouším ho zabít
Upravil/a Mopidu dne 18.07.2013 15:57
Mike napsal:
BW, kup si sluchátka a máš to vyřešené. (tedy, alespoň, co se hudby týče)
Ty se kupovat budou ale ještě nejsou koupený. Nicméně rodiče došli k závěru že pokud je to ve dne a hudba nijak zvlášť neřve nemá si ségra na co stěžovat, takže mi to momentálně vyhovuje.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mike napsal:
BW, kup si sluchátka a máš to vyřešené. (tedy, alespoň, co se hudby týče)
Ty se kupovat budou ale ještě nejsou koupený. Nicméně rodiče došli k závěru že pokud je to ve dne a hudba nijak zvlášť neřve nemá si ségra na co stěžovat, takže mi to momentálně vyhovuje.
Ano, můžeme tomu říkat třeba "Linka bezpečí strýčka Ligose".
Radím i v otázkách duchovního života a na přání vám vyložím karty.
Aby se neřeklo, dám kontakt i sem:
EDIT: Jo, a BW? Dávej si pozor na vulgární výrazy....
Upravil/a Ligos dne 18.07.2013 17:23
@Ligos: Čoveče, to jsem netušil. To se ti taky někdy ozvu. tedy pokud radíš i v otázkách ze sexuální oblasti.
@4FAN: Lidi, byl jsem s mamkou v Tescu a byli jsme ve Stoklase - bižu atd. A já neodolal, dal si na sebe klobouček, kabelečku a mamka mi ještě omotala krk fialovým šátkem. Nechal jsem se vyfotit, a když paní prodavačka zalitovala, že si mě nevyfotila taky, tak jsem jí to poslal bluetoothem. Slíbila, že to hodí jako propagační fotku na firemní facebook
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.