Škorpion "Tak, věnujte mi pozornost. Měl bych vás tu učit krávoviny jako je nekromacie. Protože profesor Palagan ošetřuje jednoho zraněného novice." řekl Tandil, a pomocí telekineze zatáhl závěsy a zeptal se žáka jménem Škorpión "Znáte nějaká obraná kouzla proti nekromacii?"
hRDLA
Běžíš na pomoc khajiitům, škorpion si tě zatím nevšiml a proto ho v klidu napadáš zezadu, a po několika ranách mu usekáváš nohu.
Škorpion "Hmm..tohle kouzlo ti pomůže odrazit pouze magické útoky, proti nemrtvím je zcela nepoužitelné." řekne Tandil a otevře bednu která se nacházela uprostřed místnosti.
Laurana ti pošeptá "Myslíš že se sem Aurelius ještě vrátí?"
hRDLA
Pokoušíš se provést svůj plán, ale škorpion který se sotva drží na nohou tě zpozoroval, a ocasem odhodil.
SuperHunter
Přistupuješ k oltáři, všichni na tebe zírají.
Škorpion "Škoda, možná by jsme se mohly zeptat Tandila. Až skončí hodina." navrhne Laurana, zatím co Tandil s námahou oživuje zombíka.
hRDLA
Zavěšuješ se mu za ocas, a khajiite ho několika ránami zabíjí.
SuperHunter
Náhle k tobě promluví Namira "Vítej, v mé hlavní svatyni. Nyní ti dám volnost, dokud tě zase nebudu potřebovat. Nebo ty nebudeš potřebovat mě."
Leneren
Svoláváš válečníky, a zavíráš bránu. Z dálky vidíš skupinu argoniánů.
Jaké mám staty.Umím vyčarovat si 3 ruku?A zeptat se válečníků:Jak je hoši?Kdo má chuť nakopat někomu prdel?Kdo umí střílet z luku/kouzlit tak ať je jde odstřelovat.
jo to by byl dobrý nápad ;D ( podívám se na Tandila ... a povzdechnu si ... ) měl by dělat to co umí nějak mu to nejde .... ale stějně bych se to nechtěl naučit ;D
... Tandile ... co takhle kdyby ses na to vykašlal ? radši nám řekni ukaž ta kouzla třeba na terčích ... až bude hodina nekromacie ... tak je vyzkoušíme ;D
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.