Aby to byla oficiální výzva k souboji, musel bych k tobě přijet a dát ti políček rukavicí. To se mi zrovna teď nechce, mám spoustu práce se správou našeho panství. Ale kdykoliv pro tebe můžu poslat svého šoféra Norbiho, tak bacha!
Aby to byla oficiální výzva k souboji, musel bych k tobě přijet a dát ti políček rukavicí. To se mi zrovna teď nechce, mám spoustu práce se správou našeho panství. Ale kdykoliv pro tebe můžu poslat svého šoféra Norbiho, tak bacha!
Velmi si věříte pane.Pokud si myslíte ,že mi naženete strach.Tak se připravte na hořké zklamání a také smrtící agónie.
Velmi si věříte pane.Pokud si myslíte ,že mi naženete strach.Tak se připravte na hořké zklamání a také smrtící agónie.
If you arent scared yet, you should be by now ...
You can kill yourself, or die trying...
Whirt napsal:
Wohoo! První hra na mém nově zrestaurovaném PC bude *virbl* Team Fortress 2 !
A to jenom proto že je na steamu zadarmo a narozdíl od TES na to nemusím mít roky času a správnou náladu
Hlavně koukej dohnat DW
Ále... Už mě zbývá 20min Síly na třetí a Andělé
Merlina mám už zkouklého a musím se podělit o nevšední poznatek, že si se objevil v tomto čím-dal-tím-víc zlepšujícím se seriálu - byl tam ten keltský znak, ale tam byl považován za duidský znak, přesněji znamení Vatů - věštců, jejichž věštby jsou jen zřídka kdy mylné... Musel jsem ti to říci
Jsem vůbec ze začátku 5. řady Merlina naprosto nadšený, ale vzhledem k tomu, že to tu nikdo nesleduje, tak by ten zbytek mých poznatků neměl smysl
Upravil/a Whirt dne 16.10.2012 20:13
No já se sem snažím chodit, ale právě teď dávám do pořádku počítač a učím se...
Ale taky mám občas pocit, jako by nám polovina osazenstva vymřela - Mopi a Norbiho poslední dobou vídám jen na chatu, stejně tak i BadWolfa
Whirt napsal:
No já se sem snažím chodit, ale právě teď dávám do pořádku počítač a učím se...
Ale taky mám občas pocit, jako by nám polovina osazenstva vymřela - Mopi a Norbiho poslední dobou vídám jen na chatu, stejně tak i BadWolfa
nestíham všetko a na chate zvykne bať väčší miš-maš ako tu
You can kill yourself, or die trying...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.