Jo možná někoho z Mafie nwm ? Nebo La Noire ?
No nic jdu na Saints Row pár lidí vystřelit z kanonu
Upravil/a METTALIC dne 17.07.2013 22:09
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Možná jste si někdo všiml, že jsem tu asi od čtvrtka velmi často a já vám řeknu proč. Konečně mám dovolenou, ikdyž pracovní (od 20. 7.), ale až do konce měsíce. Musel jsem se pochlubit a trochu naštvat ostatní pracující kolegy (ikdyž, těch moc věru nebude).
@Diego: No ale stejně je to lepší, než furt tvrdnout v práci, ne?
EDIT: Jen tak na okraj - Vivi je tu opět dvakrát, link k jeho profilu je u každého hyperlinku jiný a vypadá podobně, jako moje rozsypaná IP. Seriously, WTF?!
@hRDLA: Dobře chápu, že to pro někoho může být vysněný film. Pro mě by to zas byla skvělá hra na PC typu Darksiders (myslím stylem hry, zkrátka klasická konzolovka, ale pro PC).
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@hRDLA: No, že je mi jasné, že některým se ten film mohl moc líbit a o něčem takovém na filmovém plátně snili třeba od Godzilly. A já jen řekl, že jako film se mi to nelíbilo, ale asi by mě to bavilo, kdyby byla na motivy Pacific Rim PC hra typu Darksiders. Kapiš?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.