Leneren napsal:
E:Whirte!Co to vidí oko mé?Double post od móda?
Jak jsem už kdysi dávno psal - i mistr tesař se někdy utne... A á si to můžu dovolit
Samozřejmě ,že šlichta si to dovolit může že??
Lene, mezi slovem šlechta a šlichta je podstatný rozdíl Hlídej si to
ja som si to všimol, ale myslím že to neni prvýkrát čo to tak napísal, tak som myslel že u vás sa to tak píše DD
You can kill yourself, or die trying...
poraďte mi někdo nějakej film... nemám chuť na žádnou velkou filozofii, ale taky na nic typu Obří zmutovaný žralokohad z vesmíru VIII...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
koniaash napsal:
poraďte mi někdo nějakej film... nemám chuť na žádnou velkou filozofii, ale taky na nic typu Obří zmutovaný žralokohad z vesmíru VIII...
Tak si najeď na CSFD.CZ, rozklikni si žánry dle libosti a můžeš hledat, co by ti vyhovovalo...
to mě napadlo taky...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.