Tak kdo nepoznal ani jednu postavu, měl by se stydět, protože Azuru by mohli poznat i ti, kdo nehráli Morrowind.
Mě nejvíc dostal Vivec, vypadá tady tak rostomile! Pak se mi líbí právě Azura. Je tam i Sheogorath, ale nic moc. A pak si mi líbí ten padající týpek, pěkná vzpomínka na Morrowind...
Já vážně napíšu příručku "Jak se koukat na Doctora Who", protože...
Mezi každou řadou se musíš koukat na speciály, jinak ti hodně unikne a mezi 4. a 5. řadou je to více než nutnost, protože to finále je geniální. Prostě mazej stáhnout všech pět úžasných speciálů!
Upravil/a Whirt dne 15.10.2012 17:07
Whirt napsal:
Já vážně napíšu příručku "Jak se koukat na Doctora Who", protože...
Mezi každou řadou se musíš koukat na speciály, jinak ti hodně unikne a mezi 4. a 5. řadou je to více než nutnost, protože to finále je geniální. Prostě mazej stáhnout všech pět úžasných speciálů!
no já už asi ... 3 nebo 4 speciály viděl ... a teda je v nich opravdu sranda D ..... ale nestahuju to :,( koukám se na stránku ;D ... sice horší kvalita ale bratr by mi nedovolil to stahovat :,( teda né že by mi to zakázal ... ale pořád by mi vypínal net takže bych to nikdy nedostahoval :,(
Možná se zdá, že hovor okolo Skyrimu stagnuje, možná je to i kvůli negativním ohlasům PCčkářů a PSkářů, ale nezávislá scéna docela kvete...
Což mě připomíná, že Skyrim je na světě pomalu rok a kromě DLC Dawnguard a blbůstky Hearthfire, Bethesda nevydala Datadisk.
Upravil/a Whirt dne 15.10.2012 17:34
Norbi napsal:
prvýkrát viem odkial je obrázok z whirtovho podpisu (aspoň séria)
Dobre já
tak to aby jsi srovnal skóre já už vím tři obrázky D ( co si pamatuju ... tak tam byla ta z rodiny těch tlouštíků ..... no prostě těch co byly alergický na ocet a ještě jak tam na doctora pršelo ...... )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.