Zrovna jsem prošel Sucharevskou, mám nějakou tu Bourbonovu broksnu, kalaše a na Prospekt Mira jsem si koupil revolver s pažbou a tlumičem, což je děsně hustá zbraň. Vyplatila se do poslední patrony (a že byla docela drahá), protože je to prostě ultimátní stealth zbraň. A nahoře v Moskvě to bylo epický ! Ty banditi na Sucharevský mě teda dost srali kvůli jejich granátům a tý křížový palbě, ale nakonec jsem je všechny zlikvidoval. Teď si dávám zrovna pauzu, protože mě čeká tunel ze Sucharevský, a jestli se to aspoň trošku bude držet knihy + protože je to hra tak tam bude i boj tak to bude drsný. Už vidím ty hordy mutantů co mě honěj a já na ně melu z posledního
Upravil/a BadWolf dne 17.07.2013 16:45
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mahoney napsal:
Lidičky, tak jsme dnes byli z BadWolfem, Mopi a pak se k nám přidala ještě Klára (moje přítelkyně) do pěti ráno na chatu . Ano, Mopi trhla celoživotní rekord a dnes ji ve dne nečekejte, bude dospávat ...
Každopádně byla hrozná sranda .
Zkusím ukecat brata ať jsem tu dnes znova
BW: Posloucháš Guns n' roses? Yeah, další koho jsem nakazila (Přirozená úžasnost Paradise City )
Upravil/a Mopidu dne 17.07.2013 17:33
Mahoney napsal:
Lidičky, tak jsme dnes byli z BadWolfem, Mopi a pak se k nám přidala ještě Klára (moje přítelkyně) do pěti ráno na chatu . Ano, Mopi trhla celoživotní rekord a dnes ji ve dne nečekejte, bude dospávat ...
Každopádně byla hrozná sranda .
Zkusím ukecat brata ať jsem tu dnes znova
BW: Posloucháš Guns n' roses? Yeah, další koho jsem nakazila (Přirozená úžasnost Paradise City )
Teda zrovna teď poslouchám AC/DC ale jinak jo, nakazila si mě
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mike napsal:
Mop: A nebo ukecat rodiče ke koupi dalšího PC! (pokud se tedy situace nezměnila od doby, kdy jsme se o tom bavili... )
Ale oni nemaj důvod mi něco takovýho kupovat vážně, k čemu by mi byl další PC, navíc o hodně horší než ten co máme dohromady? navíc na něj nemám místo a taky se nám rozbilo auto a oprava bude stát 25k (vlastně budem kupovat komplet novej motor, oprava by byla ještě dažší)
BW: AC/DC jsou taky výborní, třeba Hells Bells, TNT, Highway to hell, Back in Black, For those about to rock...
Jáj, tak teď nevím, jestli tenhle obrázek do podpisu... když on je hodně velkej, mno... A žabička mi ho teď nezmenší... ještě zkusím další co někde najdu...
Nepařil jsem, pouze si se mnou porhávala má chorá mysl, mírně emoušká nálada a troška alkoholu
BadWolf napsal:
Jóóóó! Fixnul jsem Metro !
Zrovna jsem prošel Sucharevskou, mám nějakou tu Bourbonovu broksnu, kalaše a na Prospekt Mira jsem si koupil revolver s pažbou a tlumičem, což je děsně hustá zbraň. Vyplatila se do poslední patrony (a že byla docela drahá), protože je to prostě ultimátní stealth zbraň. A nahoře v Moskvě to bylo epický ! Ty banditi na Sucharevský mě teda dost srali kvůli jejich granátům a tý křížový palbě, ale nakonec jsem je všechny zlikvidoval. Teď si dávám zrovna pauzu, protože mě čeká tunel ze Sucharevský, a jestli se to aspoň trošku bude držet knihy + protože je to hra tak tam bude i boj tak to bude drsný. Už vidím ty hordy mutantů co mě honěj a já na ně melu z posledního
Ty venkovní lokace jsou naprosto hnusný!Aleten vymaxovanej revolver je fakt dost dobrej, na sucharevskou si teď nevzpomínám co tam je a proto si to připomenu BTW má ranger pack?Pokud ne tak nemáš voltovnici
BadWolf napsal:
Tak nevím, mám tam mít
nebo
Poraďte prosím
Najdi lepší
Upravil/a Leneren dne 17.07.2013 18:44
Mike napsal:
Mop: A nebo ukecat rodiče ke koupi dalšího PC! (pokud se tedy situace nezměnila od doby, kdy jsme se o tom bavili... )
Ale oni nemaj důvod mi něco takovýho kupovat vážně, k čemu by mi byl další PC, navíc o hodně horší než ten co máme dohromady? navíc na něj nemám místo a taky se nám rozbilo auto a oprava bude stát 25k (vlastně budem kupovat komplet novej motor, oprava by byla ještě dažší)
BW: AC/DC jsou taky výborní, třeba Hells Bells, TNT, Highway to hell, Back in Black, For those about to rock...
Jo aha... no, ale furt lepší mít nějaký horší pc pro sebe, např. pro sledování tohoto fora, než se dělit o jeden... ale jinak chňápu, to auto je.. no, pálka. Ale to je vždy, auta prostě - z mé zkušenosti - mají poruchy takřka POŘÁD... (i když, záleží, paradoxně nejporuchovější auto, co táta kdy měl byl Mercedes...)
Ligos napsal:
METTALIC napsal:
Mopi: Takže ty si na Hard Rock až Glam metal ? (jsem rád že nějáká holka má mozek )
Takže kdo neposlouchá Hard Rock nebo Metal, nemá podle tebe mozek, jo?
No Méťo, na tohle téma už jsme se tu jednou bavili, ne? Tenhle výrok, jako kdyby to vše popřel.
Len:
Ranger mód... no, nevím, jsem se tam koukal, jenže já nevím jestli bych ho chtěl... jestli jsem pochopil tak mi to odstraní HUD (to beru) a to že já i nepřátelé způsobují větší poškození... To je sice děsně cool ale nevím jestli by mi to šlo Já hraju na nejlehčí obtížnost a i tak mám problém s větším počtem mutantů (takovejch těch co byli na povrchu, nosalidi jsou v pohodě) nebo s křížovou palbou a gránátama Ale asi to zkusím, ale až to budu hrát znova.
Jinak, voltovnici jsem chvíli měl, docela prdel s ní, ale nechal jsem si brokovnici kvůli munici Teď mám tu co po sobě zanechal Bourbon.
A lepší nejsou, takže poraď s těmahle
Ligos: NN nemaj mozek ty co poslouchaj Biebra to je všechno. Pardon jestli jsem něják urazil.
Nemyslel jsem to na ostatní druhy hudbu poslechnu klasiku. A proti lidem co poslouchaj třeba Jacksona nic nemam jen proti těm co poslouchaj Biebera nějákou tu Minaj atd....
EDIT: To s tim hard rockem a glamem jsem myslel asi tak že to poslouchá ona podle těch AC/DC a Guns n Roses avšak to jsou jen dva styly a líbí se mi jich hodně a nejen metalové
Upravil/a METTALIC dne 17.07.2013 19:15
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.