No nic, lidi, jedu do centra a přijdu až večer. Tak se tu zatím mějte a moc mé nové kolegy nezatěžujte... Ale proč to sem píšu, kuřata to tu stejně nečtou.
Upravil/a nagasadowcz dne 17.07.2013 13:00
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
No, to jo. Jedna z výhod výšky je, že se málokdy začíná brzo ráno
Ale já pudu do třeťáku na střední .. To je trochu horší co se týče vstávání
Já do čtvrťáku, myslím, že jsme na tom, co se tohoto týče dosti podobně.
nagasadowcz napsal:
Dobré ráno všem
@Mike: Ano, Nápadov a Rozumov jsou hlavními zdroje. Ale upřímně řečeno, nejvíc inspirace, tedy co se týče básniček, beru jednoznačně v hudbě (jak metal, tak klasika). To u těch vážných. Ty humorné... to jde prostě samo, to je Naga
čau, čau Nago!
Však jsem to věděl. No, u hudby se mi tky dobře pracuje. Jasné, prostě Naga, Svatý Sudí (psát se všemi tituly, stejně jako v případě JUDr. PhDr. MUDr. RNDr. Mgr. et Mgr., Bc. Henryka Laholy, Th.D., DrSc., multi dr.h.c., kardinála českého, sedmého markrabě moravského, pravého dědice Zmijozelova a také posledního vládce Velké Moravy, nositele Řádu práce, etc. etc. etc. --- pro ty, kteří ještě o mistrovi nic nevědí, klik: http://necykloped...ryk_Lahola !!! Nebudete litovat! )
Lidičky, tak jsme dnes byli z BadWolfem, Mopi a pak se k nám přidala ještě Klára (moje přítelkyně) do pěti ráno na chatu . Ano, Mopi trhla celoživotní rekord a dnes ji ve dne nečekejte, bude dospávat ...
Každopádně byla hrozná sranda .
Já teda vydržel jen do čtyř myslím, no to je jedno Až doposlouchám Paradise City tak zkusím to Metro, jestli to už funguje...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mahoney napsal:
Lidičky, tak jsme dnes byli z BadWolfem, Mopi a pak se k nám přidala ještě Klára (moje přítelkyně) do pěti ráno na chatu . Ano, Mopi trhla celoživotní rekord a dnes ji ve dne nečekejte, bude dospávat ...
Tak to je hustý. Hele, řekni Kláře, ať se tu zaregistruje. I když třeba o hrách nic neví, kecat tu může taky, alespoň nás tu bude více.
Diego napsal:
Trochu se začínám ztrácet v těch našich "dvojích" příspěvcích. Malinko se to plete, zpráva pro administrátory, běžný příspěvek a to vše v jednom.
Určitě ano! Ale i kdyby ne, ať určitě přijde! (A Mahoney ji může zaučit, i co se her týče...)
Hele, tak mě napadlo, vlastně jsi to připomněl ty, Ligosi Spravedlivý, že já mám teď k dispozici i jeden PC, který je na hry dostatečně silný (ségry), která je teď pryč, tak nainstaluju Skyrim a budu teď hrát, no...
I prd velebnosti! Ale ne, rád si to zahraju, však už se k tomu dlouho odhodlávám (ona by mi jistě pc "ráda" půjčovala )... chtěl jsem o Vánocích, ae to nebylo moc času. Teď mám sice práci taky, ale tak jde to...
Určitě ano, i když, spoustu, nebo lépe "spoustu" věcí vím, tedy, hlavně díky EN Wiki, kterou jsem si před Vánoci tak nějak proštudovával... (To mi připomělo, za časů mého moderátorství na jednom webu o Gothicu: radil jsem lidem ohledně Gothic 3 - mimo jiné - a to jsem Gothic 3 tenkrát znal jen právě z wiki, protože jsem tenkrát neměl dostatečně výkonný pc... A psal jsem dokonce i články na web a fakt jsem o té hře nic nevěděl.. á propos, visí to tam do dnešních dnů: http://www.gothic...-3/lokace/ - celý ode mě ty lokace, a to jsme o té hře nevěděl NIC z praktického hraní )
@Mike - ona na tohle moc není víš, nejspíš by sem ani často nechodila . Ta se občas jen zajde podívat na chat, nebo je tam společně semnou když jsme u mě .
Jinak, dnes jsem utratil své poslední peníze, takže do konce týdne budu o chlebu a vodě za balík Alana Wakea.. no tak 90% sleva.. byl bych blbej abych to nevzal .
Upravil/a Mahoney dne 17.07.2013 15:59
@Mike: No vidíš! Co já se toho na tom Gothic-webu toho času načetl! To bylo ještě na střední. Gothic jsem pařil všechny díly jak vyšinutej. Málem jsem ani kvůli tomu neodmaturoval
Wow, to ti přeju (teda tu hru, né ten chleba a vodu)! Alan Wake je fakt super hra, vlastně poslední hra, jakou jsem kdy hrál. Hraj to hlavně po večerech, to pak vynikne ta atmosféra!
Ligos napsal: @Mike: No vidíš! Co já se toho na tom Gothic-webu toho času načetl! To bylo ještě na střední. Gothic jsem pařil všechny díly jak vyšinutej. Málem jsem ani kvůli tomu neodmaturoval
tak to jsi ode mě četl jistě nějaké ty články. Dost dlouho jsem pro ty nevděčníky pracoval. (ona spolupráce byla fajn, ale ke konci to šlo do kytek)...
Upravil/a Mike dne 17.07.2013 16:06
Mahoney napsal:
Já můžu s radostí oznámit, že jsme přežil, sic jsme se probudil jinde než si pamatuji, že jsme šel spát, ale to je vedlejší
E: půjdete dneska zase?
Upravil/a Leneren dne 17.07.2013 16:29
Mahoney napsal:
Já můžu s radostí oznámit, že jsme přežil, sic jsme se probudil jinde než si pamatuji, že jsme šel spát, ale to je vedlejší
E: půjdete dneska zase?
A jó, na Lena jsem zapomněl, ten byl snámi taky . Jj, já dneska repete .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.