,, ne ? opravdu ne ? no ... to je jedno můžeš mi něco říct o tý brokovnici ? nějaký technický blbosti hmm ? kolik má nábojů ... atd. ( rybu hodím do výtahu ) "
,, s bročkou do terčů ? se netrefím a to má teda jen na dvě rány ? ... radši bych něco co střílí víc ... no nevadí a opravdu není k jídlu ? docela mám hlad ... trošku mi usychá levá noha ... hmm ... opravdu není k jídlu ? ( otočím se k těm terčům a půjdu střílet 8D )
Škorp, Mopidu:
Náhle se ozve nějaký hlas:
"Tim vám říká, abyste se přestali vykecávat. Matrichario, máš jít do zbrojnice se vybavit, tne druhý ať de do dekontaminační místnosti."
Aurelius:
Užil sis to Ale probudí vás nějaké syčení...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Škorp:
Někdo na tebe volá: "Haló! Tak půjdeš sem nebo tu budeš jako debil čučet? Mám tě dekontaminovat !"
Aurelius:
"Zápach... omamná látky.. Chceš říct, že si to na mě ušil? Jen nelži, něco podobného bylo cítit i u tebe v laboratoři! Že se nestydíš!"
Otočí se a odchází ráznou chůzí pryč (i když naštvaně odchází, pořád ti připadá děsně sexy )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.